БК «Тернопіль» розраховує на вихід до плей-офф Суперліги (пресслужби)

БК «Тернопіль» розраховує на вихід до плей-офф Суперліги (пресслужби)

Баскетбольний клуб «Тернопіль» непогано виступає в дебютному сезоні української Суперліги, зберігаючи непогані шанси на вихід в плей-офф сезону.

Підопічні молодого тренера Дмитра Забірченка знаходяться в середині турнірної таблиці регулярної першості перед паузою на зимові канікули, і з непоганим балансом перемог та поразок зберігають чудові шанси на потрапляння в плей-офф, куди вийдуть 8 кращих команд з 11-ти учасників нової кампанії.

Вірять у тернополян і букмекерські експерти компанії Паріматч – одного з лідерів беттинг-галузі України, що постійно пропонує своїм клієнтам великий вибір баскетбольних події в своїй лінії. І якщо скачати Паріматч на свій телефон у вигляді додатку, або ж зареєструватися на сайті букмекера в десктоп-версії, можна переконатися – на матчі за участю «Тернополя» котирування від цього букмекера дуже поважливі щодо команди з заходу країни. Взяти хоча б заключний матч року проти «Будівельника», перед яким, незважаючи на великі очікування від столичного колективу, коефіцієнт на перемогу «Тернополя» був приблизно на одному ж і тому рівні з киянами.

Повагу експертів до «Тернополя» легко пояснити. В складі підопічних Забірченка зібрався якісний «сплав» досвідчених українських гравців – Кольченко, Агафонов, Подковиров, а також могутній десант з-за океану – Югба, Боуї, Ворд та Калхун, що приєднався до команди нещодавно, але вже встиг показати свій клас. З таким «ростером» тернополянам явно під силу потрапити до плей-офф сезону та не виглядати там «білою вороною».

Втім, якщо говорити про головних фаворитів сезону Суперліги, то «Тернопіль» все ж до їх числа не входить. Все та ж букмекерська компанія Parimatch справедливо вважає головними претендентами на загальну перемогу двох лідерів регулярного сезону – «Київ-Баскет», який взагалі ще не втратив жодного очка в кампанії, провівши 13 матчів, а також «Дніпро», який зіграв на два поєдинки менше за киян, але програв лише в одному з матчів сезону. Саме ці дві команди, на думку експертів, посперечаються за головний трофей українського баскетбольного сезону, ну а «Тернопіль та інші представники «середнього класу» спробують влаштувати цьому дуету якомога більше проблем та випробувань. І хто знає, можливо початок 2021-го року приготує нам всім сенсації? 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up