ФК «Поділля» Хмельницький - ФК «Нива» Тернопіль: анонс матчу Першої ліги. Де дивитися?

ФК «Поділля» Хмельницький - ФК «Нива» Тернопіль: анонс матчу Першої ліги. Де дивитися?
  • В суботу, 4 вересня в матчі сьомого туру Першої ліги України з футболу зустрінуться тернопільська «Нива» та хмельницьке «Поділля».
  • До цього команди востаннє зустрічалися ще два роки тому в Другій лізі.

Команда з сусіднього обласного центру стала тріумфатором минулорічного розіграшу Другої ліги та отримала право на підвищення у класі. Поки за підсумками шести турів вона знаходиться в нижній частині турнірної таблиці маючи в активі сім очок. Поки результати команди нестабільні, а перемоги чергуються з поразками.

Тернопільська «Нива» після шести турів у другому по силі дивізіоні  українського футболу розташувалася на четверті сходинці. Підводити підсумки поки рано, однак третє або четверте місце за підсумком сезону дає право команді грати стикові матчі з командою УПЛ, що посіла 13-те або 14-те. Переможець продовжить виступ у найвищому дивізіоні з наступного сезону. Команда Ігоря Климовського набрала чудовий хід і не програє в чемпіонаті протягом чотирьох матчів.

Відео дня

В період незалежності України тернополяни зустрічалися з «Поділлям» 22 рази. «Нива» перемагала частіше: 12 перемог у нас, 6 – у «Поділля», ще 4 завершились внічию, різниця м’ячів 31:23.

Востаннє команди грали між собою ще в розіграші Другої ліги сезону 2019-2020. Обидва матчі завершилися нічиєю 2:2 та 0:0.

В останньому матчі Першої ліги «Нива» в домашньому матчі розійшлася миром з Волочиським «Агробізнесом», який на відміну від минулого розіграшу поки знаходиться в нижній частині таблиці.

А «Поділля» програло одному з лідерів Першої ліги «Кривбасу», хоча матч і закінчився на користь криворізької команди 3:2, хмельничани до 44 хвилини вела в рахунку 0:2.

Проводитиме матч бригада арбітрів у такому складі:

Арбітр — Михайло Райда (Закарпатська обл.)

Асистенти арбітра — Назарій Цмоканич (Львів), Павло Почепецький (Дніпро)

Четвертий арбітр — Марина Матковська (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу — Едуард Валенко (Львів)

Нагадаємо, що гра відбудеться на стадіоні "Поділля" у Хмельницькому. Початок — 15:30, повідомляє пресслужба футбольного клубу «Нива».

Транслюватиме матч канал «Футбол 3».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up