Інтерактивна карта спортивних майданчиків Тернополя

Інтерактивна карта спортивних майданчиків Тернополя

 

  • Інтерактивна карта доступна для тернополян в мережі Інтернет.
     
  • Відтепер жителі міста, котрі проживають в тому чи іншому мікрорайоні, зможуть легко переглянути найближчу спортивну локацію за одним кліком.
     
  • Карту спортивних майданчиків у Тернополі опублікували на сайті міської ради.

Сьогодні у місті функціонує 46 спортивних майданчиків, зокрема: 19 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням, 27 універсальних спортивних майданчиків, а також Тернопільський міський стадіон. Окрім того, на карту нанесено ще 13 спортивних об’єктів, які заплановано відремонтувати.

«Розвиток спорту є одним із пріоритетів у роботі Тернопільської міської ради. Нашою головною метою є не лише розвиток професійного спорту, а й залучення якомога більшої кількості тернополян до занять фізичною культурою та спортом, - зазначає Сергій Надал. - Саме тому ми працюємо над вдосконаленням і оновленням існуючих спортивних майданчиків та проектуємо нові об’єкти у кожному мікрорайоні міста».

Відео дня

Спортивні локації міста з тренажерним  обладнанням та універсальні спортивні майданчики можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, у суботу, 8 лютого, у Тернополі після капітального ремонту відбулося відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а.

Роботи над оновленням об’єкту тривали більше шести місяців. Загальна вартість ремонту становила майже 11 мільйонів гривень, з них 5 млн. грн. були надані з державного бюджету та ще 6 млн.грн. – з міського бюджету.

«По суті, це був не ремонт, а будівництво нового комплексу, - зазначає Сергій Надал. – Тепер тут встановлені нові сучасні енергозберігаючі стіни на сандвіч-панелях, трибуни розраховані на 500 місць. Є додаткові приміщення: роздягальні, душові, також облаштоване табло, нова система звуку та пожежна сигналізація. Спортивний комплекс відповідає державним будівельним нормам, зокрема, в частині доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Тож відтепер тут можна проводити змагання загальноукраїнського чи міжнародного рівнів».

До слова, спортивний комплекс є об’єктом комунальної власності та перебуває на балансі КЗ «КДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту».

В рамках відкриття оновленої Спортивної арени відбувся баскетбольний матч між командами БК «Тернопіль-ТНЕУ» та БК «Житомир», де, до речі, тернополяни здобули перемогу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up