Кременецькі лижники серед переможців Чемпіонату України

Кременецькі лижники серед переможців Чемпіонату України

Стрибали на лижах з 40-метрових трамплінів, встановлювали власні рекорди та збирали нагороди. Тернопільщина протягом двох днів приймала Чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства. 

Всеукраїнський турнір проходив у Кременці, куди з’їхались юнаки та дівчата з різних куточків України. Серед них були і вихованці місцевої дитячо-юнацької спортивної школи, що гідно представили Тернопільську область.

Юні спортсмени Тернопільщини продемонстрували свої найкращі здібності у командних та індивідуальних змаганнях. Багато з них заслужено піднімалися на першу сходинку п’єдесталу. Про це розповіли в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА

Переможницею змагань у стрибках на лижах з трампліну серед юнаків стала команда у складі Андрія Павлішина та Олександра Струмінського. Найкращою серед дівчат у цьому виді була Олена Цибульська. До речі, спортсменка подвоїла свою «золоту скарбничку» у лижному двоборстві. Найвищі здобутки також примножили вихованці Кременецької спортшколи у такому складі: Ігор Стрільчук, Станіслав Євдокімов, Данило Рудак, Олександр Струмінський. Хлопцям не було рівних у стрибках на лижах з трамплінів висотою 30 та 40 метрів.

Відео дня

В особистих змаганнях чемпіонство у своїх вікових категоріях здобули: Андрій Павлішин, Станіслав Євдокімов, Ігор Стрільчук і знову Олена Цибульська.

Загалом медальний залік спортсменів Тернопільщини сягнув двох десятків нагород. Це неймовірний успіх, який вихованці юнацької спортшколи Кременця  заслужили щоденними наполегливими тренуваннями.

Досягненнями спорсменів на Чемпіонатах надзвичайно пишаються тренери Ярослав Карпець, Василь Стрільчук, Василь Нікіфорук, Олександр Точинський, Мар’яна Придатко і Валерія Морозова.

Дуже приємно, що юні українці тримають стрій і доводять свій непереможний дух на спортивному фронті.

До речі, цими днями, 10 та 11 лютого, Чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства серед юніорів приймає смт. Ворохта. Бажаємо юним спортсменам Тернопільщини успіху у цих змаганнях.

Автор: Наталія Чепець.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up