На Тернопільському ставі проведуть змагання з хокею

На Тернопільському ставі проведуть змагання з хокею

Змагання з хокею «Ternopil HockeyClassic» проведуть 28-29 січня на Ставі. У турнірі візьмуть участь команди із Тернопільщини, Кривого Рогу, Одеси, Києва, Луцька, Львову та інших міст країни.

 

 

Такі змагання у нашому місті планують проводити традиційно, адже зручне географічне розташування і розміри Ставу дозволяють розвивати даний вид спорту. 

Змагання «Хокей на озері» - це різновид класичного хокею, але з декількома важливими відмінностями: відсутні борти, що захищають, немає воротарів і гра проводиться на відкритому повітрі, на замерзлому озері чи річці. Спрощені правила направлені на зменшення силової боротьби і сили кидків, збільшення вміння володіння шайбою, передачі чіткого пасу і високого навику катання на ковзанах. Це дає можливість залучити більше молоді в спорт, показавши їм, що є доступні форми хокею.

Відео дня

До слова, так роблять в Північній Америці на змаганнях «U.S. POND HOCKEY CHAMPIONSHIP». Про популярність змагань свідчить їх грандіозність: більше ніж 1500 учасників, які грають на 25 льодових майданчиках.

Такі змагання відбудуться у нашому місті уже вдруге. У 2013 році на Тернопільському ставі зафіксували рекорд України – за облаштування найбільшої за площею ковзанки в Україні Тернопільській міській раді вручили Диплом Книги рекордів України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олег Кубіцький

    яКі змагання, завтра +5 лід розмерзнеться, краще б тротуари почистили!
  • Piter Savka

    Там стільки рил буде бігати шо лід може тріснути. Організатори не бояться за життя людей???

    адмін reply Piter Savka

    не повинен, морози були сильні і довго + зараз по ночах теж є, навіть якщо днями буде 0, це не впливає на розмерзання льоду - чи не навпаки потім домерзає ще більше води і крига стає міцнішою.

    Так шо тупо в даному випадку боятися за життя людей, завжди робили і зараз ніц ся не змінило.

    Олег Кубіцький reply адмін

    Організаторів уже до турніру можна садити, щоб проводити такі турніри на відкритій водоймі повинен бути дозвіл спеціальної комісії

    Piter Savka reply адмін

    От оця фраза "не повинен" мене ще більше кинула в сумніви. Хібо що будуть біля берега
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up