Тернопільщина запрошує на футбол. Стартує Чемпіонат області

Тернопільщина запрошує на футбол. Стартує Чемпіонат області
  • Члени Асоціації футболу Тернопільщини визначились із датами початку футбольного сезону.
  • Для учасників першої ліги футбольна весна розпочнеться 30 квітня, а у вищій лізі – на тиждень пізніше, 7 травня.

Дату початку чемпіонату з футболу Тернопільської області визначали під час організаційної наради Асоціації футболу під керівництвом Тараса Юрика. Згоду на участь у турнірі дали 18 команд. Вони будуть грати у першій та вищій лігах.

В Асоціації футболу Тернопільської області повідомили, що у вищій лізі виступатиме 8 колективів: «Агрон» (Великогаївська громада), «Медобори» (Зелене), «Нива» (Теребовля), «Колос» (Бучач), ФК «Трибухівці», Футбольна академія «Тернопіль», «Дністер» (Заліщики), «Поділля» (В. Березовиця).

Відео дня

У першій лізі зійдуться суперники з 10 команд: ФК «Нараїв», «Вікнини» (Вікно), «Збруч-Агробізнес» (Підволочиськ), «Галич-ТНПУ» (Збараж), ФК «Борщів», «Фенікс» (Біла), «Дністер-2» (Заліщики), ФК «Збараж», «Поділля-2» (Васильківці), ФК «Гримайлівська ТГ».

Чемпіонат проводитиметься за традиційною схемою у два кола (дім/виїзд).

Для команд першої ліги він розпочнеться у неділю, 30 квітня, для вищої ліги – тижнем пізніше – 7 травня. Перше коло в обох лігах завершитися до 1 липня.

Базовий час початку матчів – 16.00. За погодженням обох команд він може бути зміщений у межах від 12 до 18 год.

На футбольному зібранні зазначили, що матчеві зустрічі проводитимуться за погодженням з військовою адміністрацією та дотриманням усіх норм безпеки.

Голова обласної асоціації футболу Тарас Юрик подякував усім командам, їхнім президентам, тренерам, функціонерам, головам громад та футболістам, які у непростий час знаходять можливість брати участь в чемпіонаті Тернопільської області.

Раніше «20 хвилин» повідомляли, що на Тернопільщині проходитиме зимовий чемпіонат з футболу. Ми також розповідали про те, що у воротарів тернопільської «Ниви» з’явився новий наставник – Сергій Карпов.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up