У воротарів тернопільської «Ниви» – новий тренер Сергій Карпов

У воротарів тернопільської «Ниви» – новий тренер Сергій Карпов
  • Голкіпери жовто-зелених – з новим наставником.
  • Воротарський склад тернопільської «Ниви» тепер тренуватиме 40-річний Сергій Карпов.
  • У футбольному клубі оприлюднили його перший коментар та показали, як гравці готуються до весняного сезону.

У футбольному клубі повідомляють, що Сергій Карпов змінив на цій посаді Олега Діброву, який перейшов до іншої команди.

Про нового наставника голкіперів «Ниви» відомо, що він народився в Олександрії. Має чималий досвід виступів на професіональному та аматорському рівнях у таких футбольних командах, як  «Олександрія», «Олімпік» (Кіровоград), «Арсенал» (Харків), «Енергетик» (Бурштин) МФК «Миколаїв». Виступав і в закордонному чемпіонаті – у складі шведського клубу «Юнселе».

З 2014 року Сергій Іванович тренував воротарів ФК «Олександрія». Спочатку працював з молодіжною командою U-21, а останнім часом – в академії клубу.

Відео дня

Сергій Карпов так прокоментував цілі і задачі, які ставить перед собою і підопічними у новому клубі:

«Я радий приєднатися до футбольного клубу «Нива» Тернопіль. Дякую керівництву, дякую головному тренеру Сергію Михайловичу (Авт. мова йде про Сергія Задорожного) за довіру. Радий працювати в цьому клубі. Є хороші умови, хороші воротарі, з якими я надіюсь ми виповнимо всі задачі, поставлені перед нами».

Сергій Карпов приєднався до «Ниви» на початку другого збору, що проходить у Винниках, та розпочав роботу із воротарями. Зараз гравці тернопільської команди готуються до поновлення футбольного сезону.

«Сергій Іванович Вітаємо у команді та бажаємо успіхів!», – привітали нового тренера на офіційній сторінці ФК «Нива» у Фейсбук.

Ми теж вітаємо наставника воротарів тернопільського клубу на новій посаді. Чекаємо результативних виступів команди у весняному сезоні. Як бачимо, попри війну спортивне життя на Тернопільщині триває. Його учасники тішать нас своїми успіхами на аренах різних рівнів. Раніше ми повідомляли, що лижники тернопільського «Інваспорту» вибороли нагороди чемпіонату України. Легкоатлетка світового рівня Наталія Стребова з Тернополя здобула «срібло» на міжнародних змаганнях.

 

Читайте також:

Лижники Тернопільського «Інваспорту» вибороли нагороди чемпіонату України

Тернополянка Наталія Стребкова виборола «срібло» Світового туру з кросу

Сноубордисти з Тернополя здобули нагороди на чемпіонатах України

Тернополянин Тарас Радь здобув чотири медалі на чемпіонаті світу з лижних перегонів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • myvova83

    Пустіть людей на стадіон!

keyboard_arrow_up