Навіть погода не завадила: як у турнірі з регбі в Тернополі зійшлись команди з трьох міст? (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Навіть погода не завадила: як у турнірі з регбі в Тернополі зійшлись команди з трьох міст? (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • Сьогодні, 5 листопада, на спортивному полі технічного університету, що на вулиці Білецькій, зібрались команди з різних міст західного регіону України, аби позмагатись у турнірі з регбі, а саме олімпійському його виді.
  • Кому не вдалось приїхати? Хто врешті став лідером й у якій віковій категорії? Чи виграла тернопільська команда? Читайте у матеріалі.

На стадіоні (локації, яку містяни позаочі називають «Болотом») Тернопільського національного технічного університету, що за адресою: вулиця Білецька, 34-А, нині було шумно. Там відбувся відкритий кубок Тернопільської області з регбі та одночасно кубок обласної ДЮСШ з літніх видів спорту. Взяти участь у турнірі запросили команди з 5 міст, у тому числі регбійний клуб «Терен».

– До нас прибули спортсмени з Хмельницького та Рівного. Ще мали бути зі Львова та Івано-Франківська, та вони, на жаль, не змогли приїхати через свої певні проблеми, – каже Володимир Крутовський, голова громадської організації «Регбійний клуб «Терен» й тренер за сумісництвом.

Відео дня

Саме він був суддею на турнірі. Змагання відбувалось у двох вікових категоріях – діти 2008-2009 та 2005-2006 років народження. Команди змагались у грі «7 на 7» (або «регбі-7») – різновиді регбі, який має традиційні для цього спорту правила, але включений в програму Олімпійських ігор.

У кожній команді, як вже зрозуміло, було по сім гравців.

– Наш турнір завершився так: І місце зайняла команда з Хмельницького, на другому – регбійний клуб «Терен» з Тернополя, а третє посіли спортсмени з Рівного. Такі результати ми отримали в обох вікових категоріях, – розповідає пан Володимир.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up