Перемога наперекір війні: тернопільський паралімпієць Тарас Радь виборов срібну медаль

Перемога наперекір війні: тернопільський паралімпієць Тарас Радь виборов срібну медаль

Український біатлоніст, Заслужений Майстер спорту України, студент Факультет фізичного виховання ТНПУТарас Радь завоював срібну медаль на дистанції 6 км ХІІІ зимових Паралімпійських ігор.

Про перемогу тернополянина на своїй сторінці повідомив заступник декана з виховної роботи, викладач фізичного виховання ТНПУ ім.Володимира Гнатюка Олександр Хома. 

— Попри повномасштабне вторгнення Росії, Українські паралімпійці змогли відправитися у Пекін для участі на Паралімпіаді 2022. На Іграх у Пекіні українська команда буде представлена 20 спортсменами. У перший змагальний день українці змагалися в одному виді спорту - біатлоні, де розігрувалося шість комплектів медалей в спринтерських гонках, — пише Олекссандр Хоча. 

Український біатлоніст, Заслужений Майстер спорту України, студент Факультет фізичного виховання ТНПУ  Тарас Радь завоював срібну медаль на дистанції 6 км ХІІІ зимових Паралімпійських ігор.

Відео дня

Друге "срібло" для України виграла Людмила Ляшенко (спортсменка з ураженням опорно-рухового апарату), яка теж фінішувала другою в спринті (клас стоячи).

А перше "золото" України здобув 33-річний Григорій Вовчинський (спортсмен з ураженням опорно-рухового апарату) у спринті в класі стоячи.

Бажаємо Українській збірній здобути ПЕРЕМОГУ, представнику #ТНПУ - Тарасу поповнити скарбничку медалями, а нашій Україні миру!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up