«Срібло» міжнародного боксерського турніру – у тернополянки Олесі Крисюк

«Срібло» міжнародного боксерського турніру – у тернополянки Олесі Крисюк
  • Боксерка Олеся Крисюк з Тернополя представляла Україну на міжнародних змаганнях в Угорщині.
  • Спортсменка здобула срібну медаль турніру.

У міжнародних змаганнях з боксу «Меморіал Іштвана Бочкаї 2023» взяли участь майже 300 спортсменів з 25 країн світу. Українські представники продемонстрували справжній переможний характер. Вони блискуче виступили на турнірі, здобувши 18 медалей.

Про це розповіли в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Ми пишаємося тим, що серед призерів була і наша землячка Олеся Крисюк. Її тренер Руслан Фірман розповів, що боксерка виступала у ваговій категорії 81 кг. Вона у фінальному двобої у рівній боротьбі поступилася австрійці Еммі-Сью Фреєнтрі. Здобула почесну срібну нагороду.

Відео дня

Олеся Крисюк навчається у Західноукраїнському національному університеті. Спортсменка є членом Тернопільської обласної організації Федерації боксу України. Представляє школу вищої спортивної майстерності та спортивне товариство «Динамо».

Наставник срібної призерки Руслан Фірман висловив гордість за свою підопічну та всіх спортсменів України, які здобувають для неї переможні медалі.

– Пишаюся Олесею, бо вона, як завжди, показала сильний поєдинок. Попри війну, наші спортсмени продовжують тренуватися і демонструвати усьому світові, що українці – переможці! А головна наша перемога ще попереду! – прокоментував Руслан Фірман.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України, а наші сноубордисти опинились серед призерів першості країни.

 

Читайте також:

Сноубордисти з Тернополя здобули нагороди на чемпіонатах України

Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up