Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України

Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України

Відома легкоатлетка з Тернополя Наталія Стребкова здобула золоту медаль на чемпіонаті України. Нашій спортсменці не було рівних на дистанції 3000 метрів.

Зимовий Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді проходив з 17 по 19 лютого в київському манежі. За ініціативи Федерації легкої атлетики України, змагання присвятили нашим незламним захисникам.

Про це розповіли в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА.

На цих змаганнях Наталія виступала на своїй «коронній» дистанції – 3000 метрів. Талановита тернополянка упевнено обійшла своїх суперниць і першою перетнула фінішну пряму з результатом 9:21.84 сек.

Відео дня

Ця 27-річна спортсменка представляє обласну школу спортивної майстерності. Її тренують Сергій Романчук та Іван Стребков.

Вітаємо Наталію та її наставників з переможним стартом.

Довідка:

Наталія Стребкова – майстер спорту України міжнародного класу, спеціалізується в бігу на довгі дистанції та стипльчезі. Рекордсменка країни з бігу на 3000 метрів з перешкодами серед дорослих та молоді. Особистий рекорд на цій дистанції – 8:54 сек. здобула на чемпіонаті Європи у 2021 році, що проходив у Торуні. Учасниця XXXII літніх Олімпійських Ігор в Токіо (2021 рік). Срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи (2017 рік). Фіналістка чемпіонатів Європи  у 2018 та 2021 роках. Багаторазова чемпіонка України. Учасниця п'ятьох чемпіонатів Європи з кросу. Фіналістка Діамантової ліги у 2022 році. На національних змаганнях представляє Тернопільську область.

Раніше ми писали про те, що тернополянин Віталій Мандзин у складі збірної України здобув бронзову нагороду на чемпіонаті Європи з біатлону.

 

Читайте також:

У Тернополі змагались юні легкоатлети

Тернополянин Віталій Мандзин – серед бронзових призерів Чемпіонату Європи

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up