Студентка ЗУНУ Дарія Довбня здобула три «золота» у веслуванні

Студентка ЗУНУ Дарія Довбня здобула три «золота» у веслуванні
  • Тернополянка була однією з учасниць Чемпіонату України з марафону з веслування на байдарках і каное, який проходив у місті Вінниця.
  • Турнір присвятили пам’яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка.
  • В результаті змагань Дарія тричі підіймалась на найвищу сходинку п’єдесталу.

Студентка Західно-українського національного університету, вихованка обласної школи вищої спортивної майстерності, Майстер спорту України Дарія Довбня на цьому Чемпіонаті виборола три золоті нагороди, розповідають в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Першу перемоу спортсменка виборола у байдарці-одиночці під час спринтерського марафону на дистанції 3,4 км.

Відео дня

Наступного дня Дарія подвоїла свою скарбницю золотих нагород. Тернополянці не було рівних на класичній марафонській дистанції у 22,6 км.

В одному екіпажі з веслувальницею із Дніпра Поліною Нуровою наша спортсменка здобула третє чемпіонство. Дівчата першими перетнули фінішну пряму, успішно подолавши дистанцію у 26,4 км.

Тренує спортсменку тренер Володимир Гикавий.

Вітаємо Дарію та її наставника з чудовими результатами. Пишаємося непереможністю тернопільських спортсменів. Бажаємо і надалі підкорювати найвищі вершини.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що комнда тернопільських волейболісті перемогла на Чемпіонаті України. Також розповідали, що понад 400 спортсменів взяли участь у всеукраїнському турнірі з джиу-джитсу, що проходив в обласному центрі.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач46

    ЇЇ матуся була тренером по гандболу, батько бувший директор спртшколи. , тренер дочка яка подібна як дві каплі на покійну матусю теж спортсменка- рекордсменка. Вітаю, жичу нових перемог та сповнення всіх мрій та бажань.

keyboard_arrow_up