Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з «Металістом»: анонс матчу

Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з «Металістом»: анонс матчу

22 жовтня в Ужгороді відбудеться поєдинок в рамках 13 туру Чемпіонату Першої Ліги між харківським «Металістом» та тернопільською «Нивою».

На Закарпатті відбудеться матч-відповідь між харківським «Металістом» та тернопільською «Нивою».

Про це повідомили на сайті ФК Нива.

Поточний сезон харків‘яни проводять досить невдало, за попередні 12 турів команда набрала 6 очків (1 перемога, 3 нічиї та 8 поразок) із різницею м‘ячів в 6 забитих та 18 пропущених. Що цікаво, єдину перемогу в чемпіонаті «Металіст» здобув саме в поєдинку з тернополянами.

Відео дня

20 жовтня, у Тернополі жовто-зелені поступились «Металісту» із рахунком 0:1, тоді на 81 хвилині поєдинку відзначився Василь Луців. Саме через це для «Ниви» буде додатковою мотивацією одержати перемогу в завтрашньому поєдинку. Для харків‘ян мотивацією же стане перервати програшну серію, яка складає вже 3 поєдинки поспіль, їх кривдниками у останніх матчах ставали хмельницьке «Поділля», яке одержало домашню перемогу із рахунком 1:0, до цього також мінімально харків‘ян перемогло «Прикарпаття», а у 10 турі волочиський «Агробізнес» здобув виїзну перемогу 1:2

«Нива» ж до зустрічі підходить у більш піднесеному настрої, команда перервала свою безвиграшну серію, яка налічувала 6 поєдинків, у крайньому поєдинку жовто-зелені одержали домашню перемогу над бузівською «Нивою» із разунком 2:0. До цього тернополяни провели нічийний поєдинок із «Прикарпаттям» 0:0 та поступились чернівецькій «Буковині» 0:1. У турнірній таблиці «Нива» продовжує боротьбу за верхню п‘ятірку, команда знаходить на 6 сходинці чемпіонату, маючи в своєму активі 15 набраних залікових пунктів.

Тернополяни 4 рази в сезоні перемогли, тричі фіксувався нічийний результат, та 5 раз поступались із загальною різницею м‘ячів в 9 забитих, та 11 пропущених.

У суботу вранці тернополяни провели на своїй базі передігрове тренування, одразу після якого вирушили в Ужгород, на виїзний поєдинок не поїхали Арсентій Дорошенко, який ще не відновився після травми, та Андрій Різник, який також травмувався у крайньому матчі. 

«Металіст» до поєдинку підходить також не в повній обоймі футболістів, через дискваліфікацію протистояння пропустять Багачанський Максим та Рязанцев Євгеній

Отже , 22 жовтня о 12:30 почнеться онлайн трансляція на YouTube-каналі ПФЛ поєдинку «Металіст» Харків — «Нива» Тернопіль.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що тернопільська «Нива» відзначила 45-річчя.

 

Читайте також:

Тернопільська «Нива» відзначила 45-річчя футбольним матчем

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up