Тернопільська "Нива" обіграла ФК "Гірник-Спорт" та обійшла їх у турнірній таблиці Першої Ліги

Тернопільська "Нива" обіграла ФК "Гірник-Спорт" та обійшла їх у турнірній таблиці Першої Ліги
  • В рамка х19 туру Першої ліги України з футболу ФК "Гірник-Спорт" з міста Горішні Плавні (Полтавська область) приймав ФК "Нива" з Тернополя.
  • Команда з Файного міста обіграла суперника в передостанньому матчі року та розташувалася на проміжному шостому місці турнірної таблиці.

Команди демонстрували рівну гру, однак атаки тернополян виявилися гострішими та точнішими. Як результат 0:2 на користь ФК "Нива".

На 11 хвилині ворота команди з Полтавської області вразив Семен Вовченко, а на 64 хвилині подвоїв перевагу після навісної передачі з флангу Костянтин Бичек.

Відео дня

Друга поспіль перемога у другому поспіль виїзному матчі дозволила команді з Тернополя розташуватися на проміжному шостому місці, однак ще не зіграні ряд матчів 19 туру між командами Першої ліги.

Від четвертого місця, яке дозволяє зіграти стикові матчі з командою УПЛ за право грати у Прем'єр-лізі України з футболу в наступному сезоні тернопільський клуб відділяє три очки. Однак у команд, що розташувалися попереду та позаду ФК "Нива" в турнірній таблиці в запасі ще є один-два матчі.

Арбітрами матчу були:

Арбітр — Людмила Тельбух (Дніпро)

Асистенти арбітра — Заур Курбанов (Херсон), Олександр Лапицький (Київ)

Четвертий арбітр — Іван Сухенко (Кременчук)

Спостерігач арбітражу — Юрій Ісаєв (Запоріжжя).

Наступний матч ФК "Нива" зіграє вдома проти ще однієї команди з Полтавської області, футбольного клубу "Кремінь".

Матч відбудеться в суботу, 23 листопада о 13.15.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач12

    Надал поможи ниві.
  • ростислав романишин

    Матч відбудеться 27 листопада, в 13.15. це ми знаємо. А де? В Львові? В волочиську? Х#р знає де, тільки не в Тернополі, бо шрек вирішив під кінець року ви#бнутися.

keyboard_arrow_up