Тернополян нагородили в етапі Кубка Світу з шашок серед осіб з інвалідністю

Тернополян нагородили в етапі Кубка Світу з шашок серед осіб з інвалідністю
  • Двоє спортсменів з інвалідністю з Тернополя здобули винагороди в етапі кубка Світу I.D.S.D. з шашок, який проходив на початку листопада у польському місті Тчев.
  • Давайте гуртом привітаємо наших краян з кількома перемогами!

З 4 по 6 листопада 2022 року у місті Тчев, що на півночі Польщі, відбувався етап кубка Світу I.D.S.D. з шашок – 100 «XX POLSKA GRA – OPEN» серед осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Тернопільський регіональний центр "Інваспорт".

Офіційні результати змагання з'явились лише сьогодні, 24 листопада.

Відео дня

Вони проходили у сім турів за швейцарською системою: контроль часу 1.30 хвилини + 5 секунд за зроблений хід. Участь у протистоянні взяли 34 учасники. Серед них були й тернополяни: кандидат у Майстри спорту України Мар’яна Хримко серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, та Майстер спорту Пантелеймон Яблонський серед спортсменів з порушеннями зору).

Мар’яна Хримко в результаті змагання здобула І місце серед жінок-спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (під уважним керівництвом викладача вищої категорії, Майстра спорту Пантелеймона Яблонського). Натомість її тренера нагородили ІІІ місцем у грі з шашок серед чоловіків та І місцем – серед спортсменів з порушеннями зору.

Вітаємо наших спортсменів та тренера з успішним виступом за кордоном, бажаємо міцного здоров’я та майбутніх великих перемог на славу України!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up