Тернополян закликають долучитися до забігу на підтримку українських захисників

Тернополян закликають долучитися до забігу на підтримку українських захисників
  • Аматорів оздоровчого бігу з Тернополя та інших міст України запрошують взяти участь у 27-му символічному легкоатлетичному пробігу «Тернопільська озеряна-2023» на підтримку Збройних Сил України.
  • Розповідаємо деталі спортивного заходу.

Організатором пробігу виступає Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення спільно з партнерами. І про всі деталі вони повідомляють у Фейсбук. 

Загальний старт та фініш учасників – у парку імені Тараса Шевченка, а саме біля набережної ставу, а ось орієнтир для учасників – Тернопільський Старий Замок.  Дистанція змагань: 9 км навколо Тернопільського ставу.

Вікові категорії учасників: з 14 р. / 15-17 р. / 18-29 р. / 30-39 р. / 40-44 р. / 45-49 р. / 50-54 р. / 50-59 р. / 60-64 р. / 65-69 р. / 70-74 р. / 75 р. і старші.

Відео дня

Важливо! Для учасників яким не виповнилось 14 років діє пакет «Сімейний», тобто дитина біжить разом із дорослим.

Цьогоріч до змагань можна долучитися в онлайн форматі. Головна умова – пробігти дев'ять кілометрів у своєму місті та підтвердити подолану дистанцію в інноваційному додатку «Strava».

Вартість стартового внеску становить 250 гривень. Проте, якщо ви учасник бойових дій і маєте відповідні документи, то для вас безкоштовно. Також діє знижка для учасників віком 65+ років. Вони мають сплатити 150 гривень.

Якщо бажаєте стати учасником, то реєструйтеся за посиланням.

Спортивний захід відбудеться 9 вересня о 08.30.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up