У Тернополі змагались учасники олімпійської освіти

У Тернополі змагались учасники олімпійської освіти
  • Тато, мама, вчитель, я – наша олімпійська сім’я.
  • Учні, педагоги та батьки Тернопільської ЗОШ №10 стали учасниками волейбольного турніру в рамках проєкту Національного олімпійського комітету України «OlympicLab».

 

Турнір з волейболу серед вчителів, батьків та учнів Тернопільської ЗОШ №10 став одним із заходів, що відбувся в рамках Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab за напрямком «Основи розвитку бізнесу та кар’єри».

Про це повідомляє Департамент освіти і науки Тернопільської ОДА

Відео дня

Ініціатором проведення такої спортивної події виступило відділення НОК України в Тернопільській області. Як відомо, школа № 10 є одним із трьох закладів загальної середньої освіти Тернопільщини, що підписали меморандум про співпрацю з НОК України з метою сприяння розвитку Олімпійської освіти у файному місті.

Серед учасників волейбольних змагань, крім дітей, батьків та вчителів, були директор школи Андрій Газилишин, декан факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету Андрій Огнистий, (заступник голови місцевого осередку НОК) та стипедіат НОК України Олександр Хома, представники бізнесу.

 

На спортивному майданчику точилась справжня спортивна боротьба. Діти наполегливо протистояли дорослим, педагоги і батьки теж тримались на висоті. Було не важливо, чи вміє мама, тато або вчитель добре грати, головне, що ці змагання об’єднали учасників у єдину родину. Всі весело провели час, а судячи з рахунку на табло, сили команд виявились майже рівними. ну все ж такі молодість взяла своє!

Крім участі у спортивних баталіях, учасники дізнались про шляхи кар’єрного зростання, побудову особистого бізнесу та поєднання усього цього з заняттями фізичною культурою та спортом.

Про це йдеться на сторінці відділення НОК України в Тернопільській області у соцмережах.

Завершився турнір церемонією нагородження та загальним фото на пам'ять.

Спорт у важкі часи відіграє роль своєрідного антистресу, тому дуже важливо, що про це пам’ятають на Тернопільщині. Різні осередки постійно залучають дітей до участі у змаганнях, чим відволікають їх, підіймають настрій і стимулюють до здобуття вершин. Тому підтвердження ось цей турнір. Раніше ми писали, як тернопільські «екстрімали» виборювали медалі на чемпіонаті України.

 

Читайте також:

Тернопільські «екстрімали» – серед кращих в Україні

Віталій Дадерко з Хоросткова присвятив свою перемогу тренеру-захиснику України

Лижники Тернопільського «Інваспорту» вибороли нагороди чемпіонату України

Три медалі чемпіонату України – у скарбниці борців Тернополя

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up