Юний боксер з Гусятинщини – у п’ятірці кращих на Чемпіонаті України

Юний боксер з Гусятинщини – у п’ятірці кращих на Чемпіонаті України
  • Напередодні Великодня у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області проводився Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат.
  • Були на цих змаганнях і спортсмени з Тернопільської області.

Юнацький Чемпіонат України проходив з 10 по 15 квітня 2023 року. Для участі в ньому зібрались понад 150 боксерів з різних куточків України. Спортсмени зійшлись між собою у 156 поєдинках.

Тернопільщину на турнірі представляв вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи Гусятинської селищної ради Назар Мушинський.

Про це розповіли у спортшколі.

Відео дня

Педагоги цілком задоволені виступом свого вихованця, який замкнув п’ятірку кращих на цих змаганнях у своїй віковій категорії.  

Перед всеукраїнським турніром Назар провів вдалі спаринги на навчально-тренувальних зборах в рамках Чемпіонату України серед юніорів та юніорок на призи ЗТУ Анатолія Чумакова у м. Хмельницький. Ця практична підготовка допомогла спортсмену досягти свого особистого успіху на Чемпіонаті України.

– Пишаємося нашим юним боксером! Радіємо кожному його успіху та здобутому досвіду! Шлях до зірок встелений терням, але немає нічого неможливого для того, хто долає його з честю і глибокою відданістю улюбленій справі, – зазначили у ДЮСШ Гусятинської селищної ради.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що боксер з Тернопільщини Віталій Молчанов здобув «золото» на Чемпіонаті України. Також повідомляли, що молодих спортсменів Тернопільської області нагородили за високі досягнення на міжнародних аренах.

 

Читайте також:

Боксер з Тернопільщини здобув «золото» на Чемпіонаті України

Молодих спортсменів Тернопільщини нагородили за великі досягнення на світових аренах

Збірна Нацгвардії Тернопільщини – переможець «Динаміади-2023» з боротьби самбо

Юні тернопільські спортсмени вибороли нагороди на Чемпіонаті України з фристайлу

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up