Збірна Нацгвардії Тернопільщини – переможець «Динаміади-2023» з боротьби самбо

Збірна Нацгвардії Тернопільщини – переможець «Динаміади-2023» з боротьби самбо
  • У Тернополі 6-го квітня пройшли змагання з боротьби самбо серед команд силових структур області.
  • Кращими у цьому виді спорту стала команда нацгвардійців.

6 квітня в обласному центрі відбулися змагання командної першості Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з боротьби самбо за програмою «Динаміада-2023». За звання найкращих боролися 17 спортсменів з 5 збірних команд силових структур області.

Про це розповідають в Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.

Відео дня
v class="video-block">

Крім спортивної боротьби на майданчику вирувала дружня атмосфера. За своїх учасників прийшли повболівати їх рідні та близькі.

В результаті чесної боротьби першість у ваговій категорії до 58 кг здобув правоохоронець Сергій Бугай, а в категорії до 64 кг – рятувальник Роман Мізюк, до 71 кг – теж працівник ДСНС Юрій Роговський, до 79 кг – поліцейський Василь Балацький. У вагових категоріях до 88 кг та 98 кг перемогли нацгвардійці – Максим Усік та Володимир Чайківський.

Перемогу в командних змаганнях здобула збірна самбістів другого стрілецького батальйону в/ч 3002 Національної гвардії України. «Срібло» вибороли спортсмени Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області. На третю сходинку спортивного п’єдесталу  піднялась команда Головного управління Нацполіції краю.

Переможців змагань нагородили кубками, дипломами та почесними грамотами.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що юні тернопляни вибороли не один комплект нагород на Чемпіонаті України з фристайлу. Також розповідали, що двадцятка кращих спортсменів Тернополя отримуватиме персональну стипендію з міського бюджету.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up