Під час «Віденського балу» зібрали понад 36 000 гривень для онкохворих діток

Під час «Віденського балу» зібрали понад 36 000 гривень для онкохворих діток

На цьогорічному «Віденському балу», який вже вчетверте відбувся у Тернополі, зібрали 36 100 гривень. За виручені кошти придбають інфузомат велюметричний для гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні. Цей прилад дозволяє не лише точно відмірювати певну кількість медичного препарату, але й вводити його із запланованою швидкістю.

Нагадаємо, вперше «Віденський бал» організували у 2016-му році. Тоді кошти спрямували на допомогу воїнам АТО. У 2017 році гроші зібрали для закупівлі 17 ортопедичних матраців для Петриківського геріатричного пансіонату. Минулого року майже 25 000 гривень зібрали на обладнання для діагностики вад зору у дітей.

Цього разу найаристократичніша подія року відбулася 9 березня у ресторані «Garden Hall». Організували імпрезу редакція журналу «CITY LIFE» спільно з партнерами і спонсорами. Бал провели не стільки заради розваги, як задля благодійності та розвитку суспільного й культурного життя міста.

Відео дня

  • Вперше за чотири роки ми самі готували дебютантів, – каже співзасновник і фінансовий директор журналу «CITY LIFE» Тетяна Шершун. – Ними могли стати всі охочі. Цього разу в нас є дебютанти різного віку від 18 до 52 років. Була навіть заявка від 82-річної жінки.

Всі учасники могли потанцювати під «живу» музику, помилуватися хореогафічною майстерністю професійних бальників, послухати пісні, взяти участь у благодійному аукціоні. Також кожен міг зробити безкоштовну миттєву світлину у красивій фотозоні.

Упродовж вечора на сцені грав симфонічний оркестр обласного драматичного театру ім. Т. Шевченка під керівництвом Василя Драгомирецького. За традицією програму балу відкрили полонезом, а завершили  – віденським вальсом. Вели програму відомі тернопільські шоумени Сергій Фаля та Юрій MIKOFF.

Під час балу відбулась презентація 27 випуску глянцевого журналу «CITY LIFE» і благодійний аукціон. Лотами на ньому стали картини, ексклюзивний подарунок з Індонезії – статуетка жирафи від телеведучого програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова та вишиванки від відомих тернополян. «Премію добра» від фонду «Єднання поколінь» вручили організаторам Тетяні Шершун і Маріанні Балабан.

За традицією наприкінці дійства обрали короля та королеву балу. Ними стали Сергій і Леся Скіп.

  • Ми з дружиною побачили рекламу балу і вирішили стати дебютантами, – каже пан Сергій. – Раніше я навіть не знав про існування такого танцю як полонез, але за п’ять занять із професійними тренерами вдалося створити справжнє диво.

Титул «Найаристократичніша пара» дістався минулорічній «Найграціознішій парі» – учасникам танцювального клубу «Вогонь серця» Анастасії Доманюк і Василю Веселовському. А «Найграціознішою парою» стало подружжя Петра і Світлани Воробець. Минулого року вони були «Найаристократичнішою парою».

 

Минулорічні королі балу Марія Купер та Владислав Щербань перед тим як передати корону показали розкішний сольний танець. Наступного року свої сольні номери мають продемонструвати усі три пари переможців.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Роженко

    Це що за колгосп в костюмах.

    Кобра reply Роженко

    )))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up