Тернопіль: Через примхи журі Едуард Романюта не поїде на “Євробачення-2013”

Тернопіль: Через примхи журі Едуард Романюта не поїде на “Євробачення-2013”
Студент Тернопільського національного економічного університету Едуард Романюта без особливих зусиль втретє потрапив до фіналу національного відбору на “Євробачення-2013”. Виконавши англомовну пісню шведських авторів Get real with my heart, хлопець посів третє місце

Злата Огнєвіч представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2013” у Швеції. Такими є результати недільного Нацвідбору.

Наш земляк, тернополянин Едуард Романюта посів третє місце на національному відборі. Хлопець виконав англомовну пісню Get real with my heart та одразу завоював прихильність глядачів. Для перемоги йому не вистачило лише 7 балів від журі.

Відео дня
>

За глядацьким смс-голосуванням наш земляк був на другому місці. Однак став лідером незалежного Інтернет-голосування (http://e-motion.tochka.net/56772-evrovidenie-2013-kto-predstavit-ukrainu-v-shvetsii/) і відірвався від суперників майже на тисячу голосів.

Нагадаємо, фінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс “Євробачення-2013” відбувся 23 грудня в Києві у прямому ефірі Першого Національного телеканалу. Злата Огнєвіч отримала найбільшу кількість голосів. Вона виконала пісню Gravity і набрала 40 балів – за результатами змішаного оцінювання журі та глядачів. Друге місце дісталося Даші Медовій. Третє - Едуарду Романюті. До складу журі увійшли гендиректор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, його заступник Валід Арфуш, продюсер Олена Мозгова, поет і драматург Юрій Рибчинський та стиліст Ольга Навроцька.

Едуард змагався під номером 17 і виконав пісню Get Real With My Heart, яку написали спеціально для “Євробачення”, - розповідають у прес-службі виконавця. - Вона вже встигла сподобатися публіці і стати хітом.


У цьогорічному відборі на “Євробачення” взяли участь 52 артисти. Однак у фінал потрапило лише 20. Серед них - Едуард Романюта, Оксана Пекун і Максим Новицький, Злата Огнєвіч,  Аліна Гросу, Даша Медова, гурт “ДіО.фільми” та одразу двоє нащадків Назарія Яремчука: Дмитро і Марічка.

58-й міжнародний конкурс “Євробачення-2013” пройде у шведському місті Мальме. У ньому змагатимуться 39 країн. Півфінали запланували на 14 і 16 травня, а фінал - на 18 травня наступного року. Нагадаємо, на “Євробаченні- 2012” Україну представляла Гайтана. Вона зайняла 15-те місце.

Едуард бере участь у нацвідборі на “Євробачененя” уже не вперше. Торік він увійшов в п'ятірку кращих, - кажуть у прес-службі. - Виконавець дуже вдячний за підтримку всім, хто долучився до голосування.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Anonymous

    фу блін
  • Anonymous

    пісня цілковито лягає на пісню Діми Білана Белів мі. прослухайте ще раз та переконайтеся.

    Anonymous reply Anonymous

    Згідна, а пісня Злати - схожі мотиви з Гайтаниною, з минулого конкурсу. Така ж ніяка, сумніваюся у перемозі
  • Anonymous

    Після 500 грам і я заспіваю.
  • Anonymous

    Романюті вже пора покидати ті "співанки" і хоч трішечки в тому ТАНГу вчинися, а то ніде толку нема((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up