Столичний актор зіграє у тернопільській виставі

Столичний актор зіграє у тернопільській виставі

Зірка театру, кіно і телебачення, народний артист України Анатолій Гнатюк завітає до Тернополя і зіграє на одній сцені з тернопільськими акторами. До уваги шанувальників театрального мистецтва запропонують комедію «Тітка Чарлі» у постановці режисера Тернопільського драмтеатру, заслуженого діяча мистецтв України В'ячеслава Жили.

- Пан Анатолій зіграє роль Спетлайга, – розповіла керівник літературно-драматичної частини драмтеатру Ірина Папуша. – Він радо погодився на наше запрошення.

Квитки вартістю 50-100 грн. можна придбати в касі театру.

Довідка

Відео дня

Анатолій Гнатюк  – актор Національного академічного театру ім. І. Франка, молодший брат естрадного співака Анатолія Гнатюка. Народився 12 червня  у с. Немирів, Старокостянтинівського району, Хмельницької області. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого (1985). Ним створені образи: Бегемота «Майстер і Маргарита» М. Булгакова, Кум «Конотопська відьма» Г. Квітки-Основ’яненка, Чорт «Ніч перед Різдвом» за М. Гоголем. Ці образи відрізнялися м’яким гумором, щирістю, особливою сценічною привабливістю і істинною народністю. Пізніше актор довів, що окрім характерних робіт спроможний працювати в інших жанрах. Серед його ролей: Іван Барильченко «Суєта» І. Карпенка - Карого,Освальд «Король Лір»  В. Шекспіра, Санчо Пансе «Сміх і сльози Дон Кіхота» за Сервантесом,   Шельменко  «Шельменко- денщик» Г. Квітки- Основ'яненка, Траньйо «Приборкання  норовливої» В. Шекспіра та інші. Багато років Анатолій Гнатюк плідно працює ведучим на провідних телевізійних каналах, в українському кінематографі. Знявся у  10 фільмах. Зокрема «Брат за брата-2», «Танець нашого кохання», «Сусіди», «Дот» тощо. Сьогодні головним для актора стала підтримка наших бійців у зоні АТО. З червня 2014 року ним проведено десятки концертів, зустрічей у шпиталях та військових частинах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up