У драмтеатрі покажуть виставу «Женихи»

У драмтеатрі покажуть виставу «Женихи»

Приємну інтигуючу комедію на дві дії представлять тернополянам столичні актори 27 червня о 19.00 у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка. Тернополянам запропонують україномовний варіант.

У головній ролі — народний артист України Володимир Горянський. У ролях: Ольга Скороходова, Дмитро Гамлетович, Олександр Князь, Віктор Данилюк, Максим Дашевський, Наталія Зотова.

«Приємна інтригуюча комедія» — саме так визначив жанр спектаклю режисер-постановник, народний артист Росії Володимир Стєклов. Глядач побачить панораму російської дійсності, де гостра соціальна сатира змішується з гротеском, а виписані автором персонажі мають власний колорит та індивідуальний характер. Головна героїня п’єси — купецька донька Агафія Тихо-нівна, якій сваха Текла Іванівна підшукує нареченого. Агафія Тихонівна всі дні проводить вдома, нудьгуючи та мріючи про свого майбутнього «обранця». Не без допомоги досвідченої свахи до нареченої сватаються надвірний радник Підколесин, екзекутор Яєшня, відставний піхотний офіцер Анучкін і бувалий моряк Жевакін.

Смішна і одночасно зворушлива історія про щастя і любов, які були так близько, сповнена гумору та іронії. Головні герої вистави живуть в щільному оточенні своїх сновидінь, передчуттів і мрій. Іскристий феєрверк з хворої уяви і таємниць підсвідомості так і не дозволяє їм дійти до остаточного рішення.

Відео дня

Вартість квитків – 90-280 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up