Коли стосунки починаються із... сексу

Коли стосунки починаються із... сексу

Стосунки часто починаються з сексу. Як стверджують експерти, у такому випадку вони здебільшого є нестабільними. Перше побачення може стати останнім, якщо люди одразу опиняються в ліжку.

Як це не дивно, жінки більше схильні ініціювати секс на перших побаченнях. А от майже 50% чоловіків не хочуть будувати стосунки з жінкою, яка готова на секс на першому побаченні. І лише 39% жінок відкинуть чоловіка, який виступив з такою пропозицією.

Він

— Буває, що дівчина одразу готова переспати з тобою. І дуже помилково  вважати її поганою, — розповідає 25-річний Роман. – Це залежить від самої ситуації. Якщо вона склалась таким чином, що від сексу не було куди діватись, то це дуже добре. Буває, що в дівчини проблеми, вона шукає підтримки. У таких випадках дівчата також дуже часто готові на секс. Головне, щоб все було природно. Буває, що дівчина не заперечує, а зранку починає себе картати і давити на психіку хлопця. Таких я не поважаю. Потрібно хоч вигляд зробити, що ти вважаєш свої вчинки правильними.

— Я б не ініціював секс на перших побаченнях. Якщо це дівчина, з якою я хочу мати серйозні стосунки, то для чого це робити, — розповідає 22-річний Вадим. – Все має розвиватись поетапно. А з дівчиною, яка сама ініціює секс одразу, я б не хотів зустрічатись. З такими можна лише гарно порозважатись.

Вона

— Я думаю, що стосунки, які починаються з сексу – не такі цікаві, — розповідає 23-річна Юлія. – Адже і хлопці, і дівчата люблять інтригу. Спершу потрібно вивчити людину, звикнути до неї. А опиняючись одразу в ліжку, пропускаєш автоматично кілька важливих етапів. Такі стосунки мають продовження. Але сам процес розвитку стосунків цікавіший, коли секс відкласти на потім.

Коментарі експертів

Антоніна Богачук, психолог:


— Серед плюсів інтимних стосунків на першому побаченні можна відзначити те, що ви вже будете знати про вашу сексуальну сумісність чи несумісність. І в разі того, якщо вам у сексуальному плані людина не підійшла, не доведеться більше витрачати на неї власний час чи здогадуватися, якою вона може бути в ліжку. На відміну від плюсів, мінусів значно більше. Залежать вони також від моральних принципів вашого партнера. Секс на першому побаченні може стати останнім.

Євген Таранніков, сексопатолог:

— Секс, який виникає спонтанно, завжди приносить більше задоволення. Але стосунки краще будувати поетапно. Не варто їх розпочинати з сексу, до цього потрібно психологічно бути готовим, знати партнера. Найголовніше, що треба пам'ятати – це небажана вагітність та ряд захворювань, як наслідок сексу з малознайомими людьми.
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Бодя Олегович

    То всьо хе..ня.

    Давайте щось інше ...
  • Бодя Олегович

    Так ,все вірно! коли людина сподобалась, то потрібно зберігати інтригу щоб розвинути стосунки до першого сексу з нею.Але в процесі цього якшо дуже "засвербить" до сексу , то треба терміново звертатися до "старих" партнерів, щоб зняти напругу)))
  • Anonymous

    я против. Это неправильно
  • Anonymous

    а я рахую, що якщо сподобались, обоє збуджені, сприяють цьому всі обставини, обоє "за", то чому б ні?. В будь-якому випадку це буде хоча б класно проведений час. На курортних романах так і робиться. Та й в житті так само. Головне не соромитись. А якщо не хочеш, або в останній момент перехотіли (буває ;-), так не стидайся, скажи "ні!". Просто будь собою. Якщо це початок серйозних відносин, то тебе мають прийняти таким як ти є - самою класною людиною на світі!!

keyboard_arrow_up