Секс під час місячних: плюси і мінуси

Секс під час місячних: плюси і мінуси
Для декого секс під час місячних не є табу. Одже отримати максимум задоволення у цей період - можливо. Але і завагітніти чи підчепити інфекцію - також цілком реально.

Багато людей взагалі виключає секс із своїх планів у такі дні. А дехто чекає на ці дні, бо думає, що тоді секс є безпечним. Але як пояснюють експерти, під час місячних ризик виникнення інфекції - підвищений. А вірогідність вагітності в ці дні знижується. Та вона цілком можлива, особливо при короткому менструальному циклі.

Він

- Я розумію, що хочеться сексу. Але цих декілька днів можна вже почекати, - каже 24-річний тернополянин Руслан. - Це якось негігієнічно. І це зовсім не означає, що я не люблю своєї дівчини. Просто такий мій принцип. Це допустимо лише коли партнери довго не бачились і знову через день-два роз’їжджаються на довгий час.

- Я не проти сексу під час місячних. Але моя дівчина дуже скуто тоді себе поводить, - говорить 23-річний Олег. - Думаю, партнери мають обговорити своє ставлення до цього.

Вона

- У ці дні в мене нестерпне бажання сексу. Тому для мене критичні дні - якраз сигнал для сексу, - розповідає 21-річна тернополянка Олеся. - Секс під час місячних значно зменшує менструальні болі. Багато жінок лише під час менструації здатні відчути всю красу сильного оргазму. Адже піхва у ці дні стає вужчою і надзвичайно чутливішою. До того ж вона добре зволожена. Це дає приємні відчуття в ліжку.

Коментар експерта

Євген Таранніков, сексопатолог:


Вірогідність вагітності в ці дні знижується, але вона цілком можлива. Крім того, у такий період - підвищений ризик виникнення інфекції, і то в обох партнерів. Пов’язано це з тим, що бактерії активно розвиваються і розмножуються в живильному середовищі, яким в даному випадку є кров. Оскільки під час менструації шийка матки привідкрита, то бактерії легко можуть проникнути всередину, викликавши запалення. У будь-якому випадку, секс під час місячних, має бути особливо ретельне виконання всіх правил гігієни. А також не варто ним займатись, якщо не впевнені в партнерові. Презерватив захистить від інфекції лише чоловіка. У жінки небезпека попадання в матку бактерій при сексі під час місячних зберігається.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • ВІП

    Під час місячних класно піську лизати відчуття наче я Граф Дракула із Пенсільванії
  • Anonymous

    Хочу завагітнити під час місячних.

    Анатолій Анатолійович reply Anonymous

    позвониш я прийду
  • Anonymous

    У мене ще нема місячних,але коли почнуться я не буду займатися під час сексу

    Anonymous reply Anonymous

    мені 11 років і в мене місячні і я уже не раз хуя лизала

    Anonymous reply Anonymous

    Мінєтчица.
  • Anonymous

    Вам лічитись треба.

keyboard_arrow_up