В їхніх руках – букети, в їхніх очах – любов… (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В їхніх руках – букети, в їхніх очах – любов… (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • У воєнних умовах день весни та жіночності в Україні ніхто не святкує. Тернопіль – не виняток.
  • Однак, зафіксувати на фото чоловіків із букетами на вулицях міста нам таки вдалося. Дивіться, які світлини вийшли.

8 березня цьогоріч – точно не про квіти. Це швидше шанс зробити нехай і найменшу, але приємність своїм найдорожчим жінкам – матерям, сестрам, коханим тощо, і нагадати, як сильно їх любиш.

Жвава торгівля квітами розгорнулася на вулиці Патріарха Мстислава, навпроти церкви Різдва Христового. Тут можна обрати тюльпани на будь-який смак, кольорів безліч. Є навіть патріотичні букети – жовто-блакитні. Охочих придбати собі порцію краси теж немало, стоять черги.  

Відео дня

Деякі квіткові крамниці, що розташовані на цій вулиці, повиставляли свій асортимент назовні. Тернополяни мають змогу купити як вже готовий букет або корзинку, так і скомпонувати рослини за бажанням.

Ми зустріли чоловіків із квітами й у багатьох інших локаціях міста – поблизу обласного краєзнавчого музею, на Театральній площі, на вулиці Митрополита Шептицького, біля «МакДональд’зу» тощо.

Дехто ніс в автівку навіть не один оберемок, а відразу багато квітів, аби привітати жінок, які у нинішній складній ситуації працюють, не покладаючи рук, зберігають оптимізм та віру у нашу перемогу.

Торгують букетами й біля маркету «Сільпо», що на вулиці Максима Кривоноса, навпроти аптеки на вулиці Івана Мазепи та коло автовокзалу.

Хтось небайдужий залишив два тюльпани навіть на постаменті оперній співачці Соломії Крушельницькій, який розташований на бульварі Шевченка.

Гуляли з букетами по місту й деякі жінки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up