Як ви ставитесь до коротких спідниць? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)

Як ви ставитесь до коротких спідниць? (ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ)
  • Зараз усім модницям, які встигли скучити за короткими спідницями, дизайнери дають зелене світло. Мініспідниця — у трендах на весну 2021.
  • Причому здається, що з подіумів нам прямо говорять: що коротше, то модніше.
  • А ви як думаєте – чи варто дівчатам та жінкам  носити короткі спідниці?

Міні-спідниці – цей мініатюрний предмет одягу з’явився у 1960-х як символ бунтівної молодіжної культури, але досі не втрачає популярності. В одних викликає він симпатію та милий погляд, в інших – роздратування чи шкідливі думки.

Насправді є багато суперечливих думок з приводу того, хто є засновником стилю. Також світові дизайнери вагаються і на рахунок довжини. Кокетлива спідничка – зазвичай вище колін на 15 см та більше.

Відео дня

Але зараз, здається, що з подіумів нам прямо говорять: що коротше, то модніше, повідомляє Укрінформ. Тож якщо ви вже встигли відвикнути від коротких спідниць і можете почуватися некомфортно, то можна врівноважити образ вибором пастельних тонів, відсутністю підборів чи придивитися щось у спортивному стилі.

Існують різні погляди й на те, чи варто взагалі носити «міні». У школах, наприклад, розповідають про віктимну поведінку (таку, що загрожує особі стати жертвою злочину) – те, що треба знати і вміти контролювати. Мовляв, красива дівчина, одягнена у коротку спідничку, може спровокувати на вчинення злочину сексуального характеру. Тож навіть підліткам у шкільних підручниках радять аналізувати свою поведінку: чи правильно ви дієте в небезпечних ситуаціях, чи не провокуєте когось на злочин.

А як думаєте ви – чи варто вдягати міні-спідниці? Для яких ситуацій актуальний такий одяг та чи справді його власниці ризикують? Пишіть у коментарях під текстом.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (180)
  • Лариса Куйбіда

    Кожен  вдягається так, як йому подобається!
  • Люба Воляник

    Коли гарна фігура і стрункі ноги-чому б не носити коротеньку спідничку!Мені подобається!
  • Rusik Ratatosk

    Підносит тиск у чоловіків. Крет по-під штанку риє, значит життя бурлит

    Роман Коваль reply Rusik Ratatosk

    Самий чоткий коментар)))))
  • Igor Novak

    В холодну погоду краще тепленько одягатись,жінкам(майбутнім матерям потрібно шануватись особливо ,а в жару ,хоч в трусах . Немає різниці між шортами ,чи короткою спідницею . На здоров.я!
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Vin-i-Vona/yak-vi-stavites-do-korotkih-spidnits-dlya-obgovorennya-10831159.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up