За що канадські чоловіки платять своїм дружинам

За що канадські чоловіки платять своїм дружинам

Українкам дуже важко будувати сім’ї з канадцями, адже в останніх дуже розвинений індивідуалізм. Рахунки за житло та побутові речі такі пари ділять навпіл. Канадцям же дуже подобаються наші працьовиті та вродливі жінки.

Оскільки в Україні, за статистикою, чоловіків менше , ніж жінок, щоб не страждати від самотності, можна орієнтуватись і на іноземців. Тим паче, що ті дуже полюбляють українок…за вроду, характер, наполегливіть і працьовитість.

У наступних впусках газети «RIA плюс» журналісти підготують серію публікацій, про те, як сприймають наших жінок за кордоном, з ким тернополянкам можна спокійно будувати сім’ю, а від кого краще утриматися. Про ментальні особливості чоловіків за кордоном розповідають наші землячки, які пізнали іноземне середовище всередині самої країни.

Країна номер один у нашому списку – Канада. До речі, тернополяни часто їздять туди на заробітки, а хтось лишається там і на постійне місце проживання.

Відео дня

Наша землячка, талановита жінка, сімейний психолог Наталія Гаєвська дуже добре знає, чим «живуть і дихають» канадські чоловіки, адже живе та працює в цій країні вже багато років.

Змішання культур і менталітетів

- З Канадою набагато складніше, ніж з Україною. Адже це – мультикультурна країна, яка об’єднує багато різних етнічних груп, яка вирізняється власними особливостями. Загалом же на становлення цієї країни вплинули три культури: французька, британська та американська. Відповідно, є змішання менталітетів, звичок, традицій. Тому сказати чітко, який саме він – канадський чоловік, - нереально. Тут потрібно орієнтуватися на те, вихідцем із якої етнічної групи він є. Основне населення – іммігранти. Те, із чим люди приїхали зі своїх країн, і побутує в канадському соціумі. Мені країна нагадує величезний котел, у якому «варяться» різні нації зі своїми культурними, етнічними, релігійними канонами. Такий собі мікс , - посміхаючись розповідає вона.

Якщо українка зустріла чоловіка в Канаді, то перша порада для неї, за словами психолога, - дізнатися, до якої етнічної групи він належить, вже від цього відштовхуватися. Звісно, навчання в школі, спілкування, сфера діяльності роблять свою справу. Люди обмінюються досвідом традиціями, переймають один в одного ментальні риси. У Канаді ж дуже сильно розвинений індивідуалізм, він насаджується всім жителям.

У дружини, і чоловіка – свій бюджет

- Канадські чоловіки звикли орієнтуватися лише кожен сам на себе, навіть у особистих стосунках. Наприклад, якщо жінка та її коханий обідають разом, то платять вони окремо. І це для них абсолютно нормально, - розповідає пані Наталія. – Коли я тільки починала спілкуватись із людьми, то спочатку і сама була вражена: окремі рахунки за житло, їжу, будь-які побутові витрати. Знаю навіть один випадок, коли чоловік платив дружині за те, що вона готувала їсти чи прибирала в помешканні. Усе надто раціоналізовано. Навіть їжа в холодильнику у пари може бути поділена по полицям.

Тернопільських жінок такі звички шокують. Нерідко в інтернаціональних сім’ях виникають конфлікти. Наталія Гаєвська, як психолог, допомагає нашим землякам адаптуватися у незвичному середовищі, навчитися взаємопорозумінню. Хоча у випадку, коли складається комбінація – українка-канадець, то все може бути не так просто.

- Тут знову проявляється їхній індивідуалізм. Якщо жінка звертається до спеціаліста, бо бачить проблему, хоче зберегти сім’ю, то чоловік відмовляється йти до психолога. Його все влаштовує, нічого міняти він не збирається. Є чітке розмежування: твої і мої проблеми. Спільними зусиллями щось робити просто нехарактерно, - продовжує співрозмовниця.

Наші жінки орієнтовані на єдність

Дуже рідко українки можуть створювати міцні сімейні союзи з канадцями, адже наші жінки орієнтовані на єдність, на те, щоб спільними зусиллями купувати житло чи вирішувати інші питання. У свою чергу, канадські чоловіки можуть заперечувати: навіщо мати власне помешкання, якщо його можна орендувати.

- Сім’я та довготривалі стосунки не є характерними для канадців. При перших суперечках вони ліпше розійдуться, чим будуть шукати компроміс. Дуже сильно розвинений егоцентризм, коли «я» в центрі всього, - пояснює співрозмовниця. – У той же час, канадські чоловіки надто сентиментальні, вони дуже переймаються за власне здоров’я. Перед тим, як щось робити, ретельно думають, чи їм то вигідно. Вони досить легко можуть заплакати, що вкрай рідко зустрічається у наших чоловіків. Для українок така поведінка є жіночою. Однак канадець буде ніжно співпереживати, але співпереживати до тих пір, поки справа не торкнеться його інтересів. Як тільки йому щось загрожує або заважає його спокою, він тут же стає жорстоким. У них уживаються дві абсолютно протилежні крайності – чутливість і жорстокість. Якщо ви хочете отримати щось, чого вони не хочуть дати, вони не стануть заспокоювати вас, жаліти і плакати через вас або ваших неприємностей. Швидше постараються піти зі сцени. Навіщо зайвий раз хвилюватися, адже нервові клітини не відновлюються.

Характерним для канадського чоловіки є його доглянутість. Рідко їх зустрінеш неохайними, з неприємним запахом. В основному, вони чисто одягнені, пахнуть хорошим одеколоном, волосся покладені, немов тільки від перукаря. Ззовні, по тому, як людина вдягнена, практично ніколи з першого погляду не визначите, хто вона за професією. Незалежно від сфери діяльності, тамтешні чоловіки стежать за своїм зовнішнім виглядом.

Подобається наша працьовитість

Попри ментальні розбіжності, тамтешні чоловіки часто не проти будувати стосунки з нашими жінками, чисто з раціоналістичних поглядів.

- Вони знають, що українки проб’ються скрізь і завжди, їм подобається наша працьовитість. У такий спосіб канадці паразитують. Був у моїй практиці випадок, коли українка працювала на трьох роботах, мала двох малих дітей, навчалася у коледжі, а її чоловік-канадець просто лежав днями на дивані, навіть шкарпетки за собою не міг поприбирати.

Якщо доля все ж таки звела вас із представником цієї країни, потрібно чітко усвідомлювати, що романтизм, із якого все починається, рано чи пізно закінчиться.  Є культурні, ментальні відмінності, які дадуть про себе знати.

- Ми з різних етнічних груп. Наше ставлення до життя може мінятися з роками, тож не потрібно плекати ілюзій. Якщо будувати стосунки, то варто замислитися, що нас буде зв’язувати з цією людиною у 25,30,40 років тощо. Успішна сім’я – коли люди дивляться в одному напрямку, якщо цього немає, то вони розходяться. Часто в інтернаціональних родинах так і трапляється: дожилися до певного віку. А далі стільки культурних розбіжностей, що разом їм робити нема чого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Marcus Aurelius

    Завжди засмучувало коли жив в Києві, і там був такий нічим на вид не виділений, звичайний худощавий хлопчина з UK, як перед ним м'якли дівчата тільки почувши native-англійську, ставали такі привітні і відкриті і радісно йшли на контакт. Ніколи в житті такого не бачив із українцями, навіть коли це були високі, ну реально красиві парні із дуже хорошими скілами спілкування.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Ще багато підстаркуватих америкосів їдуть сюди, звертаються до спец. агенств пошуку української дружини. Ось таке агенство - https://www.ukrainebridesagency.com/ru Чи просто секс-туризм. Тому що тугенькі в комунікації з дівчатами, і на своїй батьківщині нічого крім якоїсь невзрачної 5/10 макс дівчушки підчепити не можуть.А тут дівчатка модельної зовнішньості, багато з яких стають доступними тільки почувши англійську мову.  Мені це все лісом, я тільки за те щоб люди кайфували. Але ще б трошки самоповаги. Щоб мені якось незручно почуватись не було, спілкуючись із нормальними англійцями,  німцями чи кимось там ще.

  • Marcus Aurelius

    "Оскільки в Україні, за статистикою, чоловіків менше , ніж жінок, щоб не страждати від самотності, можна орієнтуватись і на іноземців. Тим паче," що деяка частина із них загинула в АТО
  • КІНАЛЬ

    Я все чекаю, коли всі курви виїдуть з України. Однозначно- заживемо спокійніше.
    Їдьте:  вас ніхто не тримає. Щасливої дороги...
  • Jörg Harnack

    Канадські чоловіки не п'ють Вони піклуються про себе і не вривають часник, піт і алкоголь.

    Цьвєк reply Jörg Harnack

    Канадські чоловіки не п'ють Вони піклуються про себе,щоб подобатись іншим канадським чоловікам.

    Петро Білецький reply Jörg Harnack

    а ше ноги в них не смердять і так далі..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up