Десятикілограмових котів можна побачити в "Березолі"

Десятикілограмових котів можна побачити в "Березолі"

Коти з усієї України приїхали до Тернополя продемонструвати себе у всій красі у суботу, 2 грудня. ПК "Березіль" зібрав у своїх стінах близько сотні котів найрізноманітніших порід.

На пухнастиків прийшли подивитися тернополяни зі своєю малечею. Дітки по-особливому реагували на великих котів. 

- Мені дуже подобаються такі великі киці, - захоплено кричить 5-річний Артем. - Вони, напевно, багато їдять. Я би також хотів мати такого великого кота. Я би доглядав за ним і грався.

Відео дня

Натомість коти ведуть себе дуже стримано і поважно, мовляв, нині я тут зірка, фотографуйте мене, захоплюйтеся мною. 

Свій подив котячим габаритам демонстрували і дорослі. Здивовано дивилися на великі розміри котів і розпитували у господарів про харчування улюбленців. 

- Він, напевно, м`ясо кілограмами їсть, такий живіт відростити, - чути було звідусіль.  

Господарі ж не втомлюються розповідати про своїх муркотиків. 

Знайомтеся, це Юстас, йому 1 рік і 3 місяці і його вага - 10 з половиною кілограм. Він належить до породи мейн-кун. Приїхав на виставку із Рівного. На подібних виставках Юстас уже вчетверте.

- Йому дуже комфортно на виставці, - розповідає господар котика, Світлана Майструк. - Він знає, що він у нас красунчик. Він у нас не лінується їсти, як бачите. Він дуже покладливий, інтелігентний, рівень інтелекту дуже високий. Мейн-куна потрібно часто вичісувати у період линяння. А їсть він у нас корми лише преміум класу. Ще він полюбляє сире переморожене м`ясце. Це він їсть щодня. 2 рази у тиждень він їсть перепелині яйця. 

Керівник Хмельницького клубу любителів котів «Оскар» Юлія Шнурова також розповіла про одного зі своїх улюбленців. 

А це Ромео, йому 6 місяців. Він шотландський висловухий довгошерстий кіт.

- Треба періодично доглядати за шерстю, вичісувати, мити, - пояснює власниця. - І, звісно, гарно підібрати харчування. Щоб це була високоякісна їжа. 

А це 10-місячний одесит на ім`я "Зефірка". Його вага - 6 кілограм. 

- Хоча би раз у 2 місяці ми проводимо для нього масштабні гігєнічні процедури, - розповідає власниця мейн-куна. - А щотижня, іноді частіше, розчісуємо його. Також, звісно, відвідуємо періодично ветеринарну клініку. 

Господарка характеризує свого улюбленця, як дуже спокійного, чемного і лагідного кота. Мовляв, Зефірка має дуже зефірний характер. 

А ось цей гігант має ім`я Давид, він з Тернополя і йому 9 місяців. Котик уже набрав пристойну вагу - 6 з половиною кілограм.

- Любить поїсти і поспати, - каже господарка. - Зовсім не агресивний, а тихий і спокійний, любить людей. Ми уже вдруге беремо участь у подібних конкурсах. І він займає призові місця. 

Під час виставки, окрім змагання порід, також проводили кумедні конкурси — визначали найтовстішого кота, найдовшого хвоста тощо. 
 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • David Starr

    Організація жахлива, важко було нормально пройти і подивитись.
  • fatima

    Сильно розчарована одне ростройство тільки подивитися неможливо погратися потіскати по цьомати сильно люблю котів всі такі файненький хочеться цьомати в ті солодкі вуса
  • Анатолій Чехніта

    Були, діти розчаровані, дарма проведений час!
  • Anonymous

    Іра ваш котик найкращий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up