Безкоштовні манікюр, стрижка чи інтимна депіляція: чи користуєтесь послугами "на халяву"? ОПИТУВАННЯ

Безкоштовні манікюр, стрижка чи інтимна депіляція: чи користуєтесь послугами "на халяву"? ОПИТУВАННЯ

На догляд за собою жінки та чоловіки витрачають немало грошей. Стрижка, манікюр/педикюр, епіляція, нарощення вій, фарбування брів тощо - ці послуги, якщо все підсумувати, влітають у копієчку. Є можливість отримати їх безкоштовно, або ж за символічну плату - у майстрів -початківців.

Моделей на стрижку волосся, корекцію брів, нарощення вій, манікюр, масаж та навіть інтимну епіляцію часто шукають майстри-початківці. Аби "набити руку" вони готові працювати безкоштовно, або ж за символічну плату - витрати на матеріали.

Оголошення такого характеру можна зустріти у соцмережах. Є навіть спеціально створені, приміром "Шукаю модель". Тут спілкуються потенційні моделі, які хочуть отримати послугу безкоштовно та майстри, які раді отримати досвід.

Відео дня

А якими пропозиціями користуєтесь ви? Чи доводилося отримувати послугами краси без жодної плати за них? Чи довіряєте майстрам-початківцях? Залишайте свої думки у коментарях до тексту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Sofia Pokotylo

    Доброго дня! Хочу бути моделькою на нарощення нігтів)
  • Наталя

    Одного разу мені довелось скористатись майстра манікюру в салоні початківець за пів ціни дружба майстер Івана і дуже довго лікувала нігті
  • ВолодяУкраїна!!!

    Так звісно що користуюсь інтимною стрижкою в стилі Мікімауса і ще полюбляю ретро 60 70 років під назвою дрімучий темний ліс:)
  • Адуд Рогі

    обов'язково передам інфу знайомому. депіляція йому дуже потрібна. сексуальна)))

keyboard_arrow_up