"Двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус, не беруть у лікарню". Що кажуть медики

"Двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус, не беруть у лікарню". Що кажуть медики
  • Тернополянин Святослав Павлюк у соцмережах подомив, що двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус тричі не прийняли у стаціонар лікарні. 
  • За його словами, зараз студентки змушені сидіти вдома.
  • У лікарні ж переконують, у госпіталізації не відмовляли нікому. 

- У Тернополі двох хворих студентів - медиків з підозрою на COVID в активній фазі четвертий день триичі тупо не приймають в стаціонар інфекційної лікарні - ні коли ті прийшли самі, ні коли їх привезла швидка, відсилаючи додому з повними клінічними ознаками хвороби. - Пише Святослав Павлюк. -  А аналізи обласний лабораторний центр робить лише тим, кого скерували зі стаціонару, просто зробити аналізи - не можна.

За словами чоловіка, двоє потенційно хворих лежать у квартирі багатоповерхового будинку, переміщаються містом і вимушено контактують з масою оточуючих. 

Відео дня

Як повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради, про випадок знають.

- У пацієнтки був діагностований бронхіт, надані відповідні рекомендації щодо лікування, - кажуть у прес службі держустанови. 

За коментарем ми звернулись і до головного лікаря тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослава Чайківського. 

- В Тернополі на даний момент не діагностовано коронавірусу ні в кого, - зазначив він. - Усі хворі, в яких є симптопи ГРВІ та грипу, які схожі на симптоми коронавірусу, з легкою та середньою степінню захворювання лікують в амбулаторних умовах, які і в усьому світі. Важкі форми ж госпіталізовують. Їм проводять детальне, грунтовне обстеження, згідно протоколів. 

За словами лікаря, в госпіталізації не відмовляють нікому, усі пацієнти за показами направляються в інфекційне відділення або інше відділення за профілями. Тому медик наголошує в будь-якому разі звертатись до лікарів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (60)
  • Любов Булка

    То все наслідки медичних реформ.Називається:все краще для народу.
  • Snizhana Syjcuk

    Коронавирус - красивый развод 2020. Кто всех развел? Кто нагоняет панику?
    396 673 zhlédnutí

    3,8 tis.

    670

    Sdílení

    Uložit

    Nahlásit
  • Snizhana Syjcuk

    Да то правда . Если врачи не видят угрозы жизни человека ——отправлять домой карантин 14 дней . Организм должен сам исправиться . Я сейчас заболела 🤒, был сделан тест и отправили домой на карантин. Приписали от горла антибиотик. Но вчера мне в фейсбуке женщина написала прививать к груди лис капусты с мёдом. Я сделала как она сказала и достаточно помогло . Сегодня опять буду делать
  • Igor Novak

    Так,хворі є ,молодь переносить,як звичайний грип ,в кого іммунітет  слабкий  ,дає оскладнення на запалення легенів .   Не можна стверджувати ,що в Тернополі короновірусу не має ,адже,хто поступив із запаленням легенів,не могли взяти аналіз на короновірус. Так,що бережемося і бережемо рідних,батьків, стареньких ,бо для них смертельна хвороба.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up