"Двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус, не беруть у лікарню". Що кажуть медики

"Двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус, не беруть у лікарню". Що кажуть медики
  • Тернополянин Святослав Павлюк у соцмережах подомив, що двох студенток із симптомами, схожими на коронавірус тричі не прийняли у стаціонар лікарні. 
  • За його словами, зараз студентки змушені сидіти вдома.
  • У лікарні ж переконують, у госпіталізації не відмовляли нікому. 

- У Тернополі двох хворих студентів - медиків з підозрою на COVID в активній фазі четвертий день триичі тупо не приймають в стаціонар інфекційної лікарні - ні коли ті прийшли самі, ні коли їх привезла швидка, відсилаючи додому з повними клінічними ознаками хвороби. - Пише Святослав Павлюк. -  А аналізи обласний лабораторний центр робить лише тим, кого скерували зі стаціонару, просто зробити аналізи - не можна.

За словами чоловіка, двоє потенційно хворих лежать у квартирі багатоповерхового будинку, переміщаються містом і вимушено контактують з масою оточуючих. 

Відео дня

Як повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради, про випадок знають.

- У пацієнтки був діагностований бронхіт, надані відповідні рекомендації щодо лікування, - кажуть у прес службі держустанови. 

За коментарем ми звернулись і до головного лікаря тернопільської лікарні швидкої допомоги Ярослава Чайківського. 

- В Тернополі на даний момент не діагностовано коронавірусу ні в кого, - зазначив він. - Усі хворі, в яких є симптопи ГРВІ та грипу, які схожі на симптоми коронавірусу, з легкою та середньою степінню захворювання лікують в амбулаторних умовах, які і в усьому світі. Важкі форми ж госпіталізовують. Їм проводять детальне, грунтовне обстеження, згідно протоколів. 

За словами лікаря, в госпіталізації не відмовляють нікому, усі пацієнти за показами направляються в інфекційне відділення або інше відділення за профілями. Тому медик наголошує в будь-якому разі звертатись до лікарів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (60)
  • Любов Булка

    То все наслідки медичних реформ.Називається:все краще для народу.
  • Snizhana Syjcuk

    Коронавирус - красивый развод 2020. Кто всех развел? Кто нагоняет панику?
    396 673 zhlédnutí

    3,8 tis.

    670

    Sdílení

    Uložit

    Nahlásit
  • Snizhana Syjcuk

    Да то правда . Если врачи не видят угрозы жизни человека ——отправлять домой карантин 14 дней . Организм должен сам исправиться . Я сейчас заболела 🤒, был сделан тест и отправили домой на карантин. Приписали от горла антибиотик. Но вчера мне в фейсбуке женщина написала прививать к груди лис капусты с мёдом. Я сделала как она сказала и достаточно помогло . Сегодня опять буду делать
  • Igor Novak

    Так,хворі є ,молодь переносить,як звичайний грип ,в кого іммунітет  слабкий  ,дає оскладнення на запалення легенів .   Не можна стверджувати ,що в Тернополі короновірусу не має ,адже,хто поступив із запаленням легенів,не могли взяти аналіз на короновірус. Так,що бережемося і бережемо рідних,батьків, стареньких ,бо для них смертельна хвороба.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Коли дитині треба міряти тиск? Розповідає кардіолог з Тернополя photo_camera 21:01 На Тернопільщині нарубали лісу на чверть мільйона гривень 20:02 Вбивство студента із Конго Ерітьє: чотири роки минуло, а вироку немає досі. Чому? 19:58 Поблизу Дарахова перекинувся бензовоз. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО) Від читача 13:31 Масштабний благодійний захід в Тернополі “GO nail forum” 19:01 Від батарейок, колонки чи ліхтарика: 12 кмітливих способів зарядити телефон без електрики 18:20 Чортків навколішки зустрів загиблого героя Івана Ружила photo_camera 17:30 Мужньо боронив Україну від окупантів: зупинилось серце захисника Сергія Страхоцького photo_camera 16:40 Як у Збаражі гаївки дзвеніли (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 16:05 У Чортківській громаді за народження дитини виплачують додаткових 10 тисяч гривень 15:45 Житловий сертифікат на зруйноване майно (новини компаній) 15:21 На Тернопільщині 9 травня будуть обмеження зі світлом для підприємців 14:45 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 14:25 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 14:09 На Теребовлянщині реставрують ще один міст: грошей на капітальний ремонт немає 13:25 На Чортківщині Mitsubishi наїхав на підлітків, які катались на мотоциклі photo_camera 12:45 У Тернополі збільшилась плата за паркування та графік роботи майданчиків 12:05 Рада в кілька разів підняла штрафи за відмову від повістки та неявку до ТЦК 11:25 У ТЦК застерігають щодо поширення інформації про місця їх перебування в соцмережах 10:45 У Кременці відкрили меморіал пам'яті 21 героя, які віддали життя за Україну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up