Ми маємо бути надійним тилом. Усі працівники дитячої лікарні віддали одноденний заробіток на ЗСУ

Ми маємо бути надійним тилом. Усі працівники дитячої лікарні віддали одноденний заробіток на ЗСУ
  • Ніхто з нас не бажав війни, ніхто не хотів жити в страху, ховатися в підвалах чи бачити страждання українців, які потерпають від звірств окупантів. Та всі ми беззаперечно хочемо, аби цей жах швидше завершився – нашою перемогою.
  • Поки військові боронять наш спокійний сон, ми, цивільні, представники різних професій мусимо бути надійним тилом, вважає керівник КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» Андрій Артимович. Працівники закладу постійно на медичній передовій та готові 24/7 надавати невідкладну допомогу дітям зі всієї України.

Медики не просто виконують свої професійні обов’язки. Вони також волонтерять та стараються підтримувати нашу армію. 810 працівників дитячої лікарні свій одноденний заробіток віддали на потреби ЗСУ. Вдалося зібрати майже 375 тисяч гривень.

– Ми всі одноголосно підтримали таку ідею. День своєї праці. День свого робочого часу. Це найменше, що ми можемо зробити для тих солдатів та офіцерів, які ціною власного здоров’я, а деколи й життя, рятують життя українців, женуть ворогів з нашої землі, – говорить директор Андрій Артимович. – Як керівник, щиро вдячний кожному працівнику нашого закладу, який в силу різних життєвих обставин долучився до ініціативи.

Готові до будь-яких подій

Війна – це дуже непередбачувано. Ніхто з нас не знає, як може змінитися ситуація. Адміністрація дитячої лікарні готується завчасно до будь-якого розвитку подій.

Відео дня

– Наш заклад стовідсотково забезпечений усім необхідним обладнанням, матеріалами. Усі працівники на своїх робочих місцях, аби вчасно надати необхідну медичну допомогу, – акцентує співрозмовник.

З першого дня, як на Тернопільщину почали прибувати жителі інших регіонів країни, де зараз точаться активні бойові дії, дитяча лікарня та всі поліклінічні відділення закладу, готові до їх прийому.

– Вони можуть звертатися як у найближчі поліклінічні відділення, так і стаціонар. Ми обслуговуємо та надаємо допомогу всім діткам, які того потребують. Стараємося забезпечити комфортні та особливі умови для їх перебування, аби вони почувалися, наче вдома. Аби не відчували психологічного дискомфорту, натомість могли отримати якісну та кваліфіковану медичну допомогу та дружню підтримку, – каже директор.

Більше про те, куди саме потрібно звертатися внутрішньо переміщеним особам за надання медичної допомоги діткам, ми опишемо у наступній публікації. Читайте її вже у четвер, 7 квітня, об 11.00 на сайті «20 хвилин».

 

Працівники вчасно отримують зарплати

Крім комфорту пацієнтів, керівництво лікарні дбає і про добробут своїх працівників. Як наголошує пан Артимович, усі вони вчасно і в повному обсязі отримують заробітну плату.

– Ми маємо позитивну та стабільну ситуацію із фінансування, яке отримуємо від НСЗУ. Усі наші працівники вчасно отримують заробітну плату. Ми також стараємося, аби вони відчували надійну фінансову підтримку та достойну винагороду за свою нелегку працю, – говорить керівник.

За його словами, серед колег є ті, рідні чиїх зараз перебувають на передовій. У закладі намагаються підтримувати такі родини. При потребі вони завжди можуть звернутися до адміністрації. Будь-які питання там обов’язково вирішать, акцентує керівник.

– Усі ми знаємо, що Україна переможе. Але зараз ми повинні максимально консолідувати всі зусилля, аби вона настала якомога швидше. Бажаю кожному воїну щасливого повернення додому, усім нам – терпіння, мудрості й здоров’я, аби працювати на благо нашої країни, – підсумовує Андрій Артимович.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Володимира Прокопишин

    Щиро дякуємо.
  • Ivanna Chaikovska

    Хайцю добру справу підтримають  всі депутати
  • Orysya Bidun

    Ще б держслужбовці ,так зробили
  • Zinkiv Tania

    Заставили?

    Марія Ваврух reply Zinkiv Tania

    Zinkiv Tania Ні.Писали добровільно.

keyboard_arrow_up