"Недуга стала неабияким випробуванням": від ускладнень коронавірусу померла медсестра

"Недуга стала неабияким випробуванням": від ускладнень коронавірусу померла медсестра

Це вже дев’ята смерть медика від ускладнень COVID-19 в області.

Сумну звістку  про смерть медичної сестри «Шумської центральної районної лікарні», повідомили в Управлінні охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації на сторінці у Фейсбук.

26 жовтня 2020 року Рудь Галина Андріївна передчасно пішла з життя. У жовтні їй виповнилось 57 років.
У КНП Шумської районної ради «Шумська центральна районна лікарня» Галина Рудь працювала з березня 1983 року. Тоді її прийнято на роботу медичною сестрою гінекологічного відділення, у 2019 році її переведено в поліклініку медичною сестрою дерматовенеролога.

Коронавірусна хвороба протікала швидко. Недуга стала неабияким випробуванням для Галини. Лише тиждень - від звернення до амбулаторії ЗПСМ, госпіталізації в інфекційне відділення, переведення в ВАІТ – і медика, який сумлінно понад 36 років працював заради життя та здоров’я пацієнтів, не стало.

Світла пам’ять про Галину Андріївну, справжнього кваліфікованого медпрацівника назавжди залишиться в серцях усіх, хто з нею працював, спілкувався, знав та щиро поважав. Вона була світлою, доброю, мудрою, талановитою людиною.

Відео дня

Колектив Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації та вся медична спільнота висловлює співчуття чоловіку Володимиру, рідним і близьким.
Важко знайти слова втіхи, які б змогли зменшити душевну біль…
Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи,  йдеться у дописі Управління.

Світлина від Управління охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up