Пересувна стоматологія вже вдруге поїхала на фронт лікувати зуби бійцям

Пересувна стоматологія вже вдруге поїхала на фронт лікувати зуби бійцям

Лікарі-волонтери продовжують надавати необхідну стоматологічну допомогу бійцям на передовій.

У «гарячі» точки, на Дніпропетровщину та Донеччину, відправиться мобільна стоматологія, де лікарі-волонтери з міської стоматологічної поліклініки надаватимуть безкоштовну стоматологічну допомогу тернопільським захисникам, повідомляє Тернопільська міська рада.

Під час першої серпневої поїздки лікарі-волонтери надали безкоштовну стоматологічну допомогу 79-ти тернопільським військовим завдяки мобільній стоматології.

Відео дня

До слова, стоматкабінет обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний  інструментарій. Додатково було придбано рентген-апарат та іншу техніку, яка допоможе лікарям ефективніше та якісніше проводити лікування в польових умовах.

Нагадаємо, вперше мобільна пересувна стоматологія поїхала на передову до бійців 12 серпня.

  • Реалізувати благодійний проєкт – мобільну стоматологію на колесах для тернопільських бійців на фронті допомогла місцева компанія «Галіт», що представляє в Україні цілий ряд відомих світових виробників стоматологічного обладнання.

Читайте також: Тернопільська благодійна організація подарувала авто геріатричному пансіонату. Що ще мають у планах? (РЕПОРТАЖ)

У Тернополі відновлює роботу Дім ветерана

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up