Тернопільський обласний перинатальний центр "Мати і дитина" має нового керівника

Тернопільський обласний перинатальний центр "Мати і дитина" має нового керівника

Голова Тернопільської облради Віктор Овчарук очолить обласний перинатальний центр “Мати і дитина”.

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося засідання конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради .

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника цього підприємства надійшли документи від одного претендента – Віктора Овчарука. На засіданні конкурсної комісії прийнято рішення про допуск його до участі у конкурсі.

 

Відео дня

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію Віктора Овчарука. Претендент представив  основні цілі плану реформування підприємства; заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків; пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства та підвищення ефективності його діяльності; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності центру.

Після проведення процедури голосування члени конкурсної комісії визнали Віктора Овчарука  переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Roman Martyniuk

    Напрацював?..
  • Тарас Романенко

    Норм дядько основне щоб робив а не шарився
  • Назар Ковальчук

    Все рівно за своє життя вище свого Х...... нічого важкого не піднімав!!!
  • Sergey Sergey

    Овчарук - це друг Барни! Тепер разом будуть глушити валеріанку

keyboard_arrow_up