Тренажери під відкритим небом: де в Тернополі можна провести вільний час з користю

Тренажери під відкритим небом: де в Тернополі можна провести вільний час з користю
  • Улітку тернополяни часто відвідують тренажерні майданчики під відкритим небом. Вони облаштовані в парку ім. Тараса Шевченка, у парку Національного відродження, в «Топільче» та на вулиці Новий Світ.
  • Які тренажери найбільше подобаються відпочиваючим, та хто частіше відвідує такі майданчики, дізнавалися журналісти «20 хвилин».

Удень на тренажери мало хто приходить. В основному – діти з батьками, які вийшли на прогулянку. Тернополянка пані Ольга прийшла на спортивний майданчик в парк ім. Шевченка з дітьми – Поліною та Юрком. Найбільше їм подобається велотренажер, але оскільки він всього один – доводиться чекати своєї черги.

Відео дня

- Діти люблять приходити на тренажери, – розповідає пані Ольга. – Цього літа ми вперше прийшли сюди. Зазвичай ми буваємо тут в обідню пору.

Разом з онучкою Маргаритою на тренажери прийшов і пенсіонер Петро.

- Я тут займатися спортом кожного ранку, – каже пан Петро. – Зараз прийшли з онучкою. Їй півтора рочки. Перед сном виходимо на прогулянку. Увечері, коли буде не так спекотно, ще прийдемо сюди.

Однак тренажери чомусь не користуються великою популярністю серед молоді.

- На цьому майданчику займатися спортом неможливо, – каже студент Павло. – Ці тренажери більше як атракціон для дітей. Для молоді тут підійде лише турнік та бруси. Для людей, які прийшли сюди просто розім’ятись чи відпочити, тренажерів буде достатньо. Але для більш серйозних занять вони зовсім не підходять.  

Тернополянин Олександр приходить на майданчик двічі на тиждень щоб тримати себе у формі, однак не завжди є вільні місця.

- Чудово, що такі тренажери є в Тернополі, але їх мало, - розповідає пан Олександр. – Було б добре, якби вони встановлювались просто біля будинків. Не всі мають змогу прийти чи приїхати в парк. Я часто бачу пенсіонерів, які приходять зробити зарядку. Тому це дуже хороше місце для відпочинку з користю.

Ввечері на спортивних майданчиках збирається багато людей. В основному – діти разом з батьками. Хоча тренажерів встановлено багато, не всім охочим вистачає місця. Тому для того, щоб розім’ятися, краще приходити зранку, коли менше людей і не так спекотно.

А ви займаєтесь на тренажерах під відкритим небом? 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up