- Просимо повідомити до Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в торгових мережах чи продуктових магазинах. (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10), - йдеться у повідомленні Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.
Довідка
Сальмонела — рід грам-негативних бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози.
Сальмонели стійкі до дії високих температур – для повної гарантії знищення сальмонел у шматках м’яса вагою 200– 300 грамів його необхідно варити протягом 2,5–3,5 годин.
Стежте за новинами Тернополя у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.
№ 26 від 29 червня 2022
Читати номер
Світлана Коненко
Oksana Dovgan
♤♡◇♧