У четвертинах курячих з Польщі виявили сальмонелу

У четвертинах курячих з Польщі виявили сальмонелу
  • Будьте обережні. Уважно дивіться етикетку на фасованій продукції, а в невеликих магазинах запитуйте інформацію про виробника.
  • Партія курятини від виробника з польського міста Ciechanów містить сальмонелу.

У четвертинах курячих з Польщі виявили сальмонелу, фото №1 на сайті 20minut.uaГоловне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області отримало інформаційне повідомлення системи RASFF  від 16.04.2020 року № 2020.1664 щодо SALMONELLA ENTERICA SER. ENTERITIDIS (PRESENCE/25G) В ЗАМОРОЖЕНИХ ЧЕТВЕРТИНАХ КУРЯЧИХ З ПОЛЬЩІ  (storage  - AMP Logistyka Sp z o.o., PL 14201101 WE, Plonsk; виробник - Cedrob S.A., PL 14023901 WE Ujazdówek, Ciechanów; farmer -   Hanna i Marcin Śliwińscy Sp. Jawna Kozielsk, Kuczbork; producer - Zaklady Miesne "Czaplicki" Sp. z o.o., Mlawa), які постачалися в окремі держави-члени ЄC (Литви) та до України.

- Просимо повідомити до Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в торгових мережах чи продуктових магазинах. (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10), - йдеться у повідомленні Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Довідка

Відео дня

Сальмонела — рід грам-негативних бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози. 

Сальмонели стійкі до дії високих температур – для повної гарантії знищення сальмонел у шматках м’яса вагою 200– 300 грамів його необхідно варити протягом 2,5–3,5 годин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Світлана Коненко
    Скоріше в нашого виробника. В Польші дбають про людей.
  • Oksana Dovgan
    А санстанція що провіряє?
  • ♤♡◇♧
    переходимо на мівіну.

keyboard_arrow_up