У четвертинах курячих з Польщі виявили сальмонелу
- Будьте обережні. Уважно дивіться етикетку на фасованій продукції, а в невеликих магазинах запитуйте інформацію про виробника.
- Партія курятини від виробника з польського міста Ciechanów містить сальмонелу.

- Просимо повідомити до Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення даного товару в торгових мережах чи продуктових магазинах. (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10), - йдеться у повідомленні Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.
Довідка
Сальмонела — рід грам-негативних бактерій, родини ентеробактерій, що спричинюють черевний тиф, паратифи і сальмонельози.
Сальмонели стійкі до дії високих температур – для повної гарантії знищення сальмонел у шматках м’яса вагою 200– 300 грамів його необхідно варити протягом 2,5–3,5 годин.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
-
Світлана КоненкоСкоріше в нашого виробника. В Польші дбають про людей. -
Oksana DovganА санстанція що провіряє? -
♤♡◇♧переходимо на мівіну.