У Чорткові відкрили пункт ПЛР-тестування для дітей

У Чорткові відкрили пункт ПЛР-тестування для дітей

Відтепер у місті працює три пункти здачі ПЛР-тестів. 

24 січня на засідання «техногенної» комісії міський голова Чорткова Володимир Шматько доручив головному лікарю Чортківської «первинки» Ярославу Ратушняку негайно покращити умови здачі ПЛР-тестів, повідомляє пресслужба Чортківської міської ради.

У міській раді запевняють, що черг уже немає, бо замість одного пункту забору біологічного матеріалу тепер запрацювало три:

Відео дня

✅два у тому ж приміщення колишнього тубдиспансеру;

✅ще один у приміщенні Центру первинної медико-санітарної допомоги – виключно для дітей віком до 18 років.

У міській раді Чорткова наголошують на необхідності дотримання соціальної дистанції у місцях масового скупчення людей, а також обов’язково носіть захисну маску. 

У коментарях під постом люди нарікають, що черги ще великі.

Юрій Подолянський Кожного ранку можу робити світлину...що за нісенітниця!!!???

Леся Татарин На жаль не зовсім так… чекали від 8 год ранку, щоб здати тест. Людей багато всі вкупі в маленькому страшному, грязному коридорі, бо холодно. Багато людей йде без черги, бо їх проводять медичні працівники, і не мучить їх сумління що чекають малі діти з температурою чи старенькі люди. Аж біля 10 год розпочало роботу ще два кабінети.

Oksana Bronecka Сьогодні зранку було дуже багато людей на ПЛР тест. Біля 9:30 відкрили другий кабінет для взяття тесту і тоді стало набагато швидше.Медичні працівники дуже швидко і оперативно робили забір тесту. Питання - чому не зробили так скоріше?

Квіти Для Вас Неправда.Навулиці холодно люди чекають в середині,В коридорі дуже багато людей,так що хто не мав короновірус після здачі цього тесту буде мати обов'язково .

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up