У тернопільському ресторані медики рятували дівчину з алергією

У тернопільському ресторані медики рятували дівчину з алергією

Дівчині стало погано, після того як вона скуштувала популярний соус.

26 січня о 19.22 бригада швидкої виїжджала на бульвар Шевченка, до однієї із ресторацій.

— 18-річна пацієнтка скаржилася на відчуття стискання в горлі після того, як скуштувала соус песто, — йдеться у повідомленні медиків.

Після оперативно наданої медичної допомоги дівчину, з діагнозом алергічна реакція, залишено на місці події.

Відео дня

Нагадаємо, сучасний соус песто готують з базиліка, оливкової олії, пармезану, солі та лимонного соку. В деяких рецептах використовують горіхи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up