В одну з лікарень міста приїдуть дитячі кардіологи МОЗ. Як отримати безкоштовну консультацію?

В одну з лікарень міста приїдуть дитячі кардіологи МОЗ. Як отримати безкоштовну консультацію?
  • Тернополянам пропонують 29 липня привести дітей на безкоштовну консультацію до Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні.
  • Малечу абсолютно безоплатно обстежуватимуть найкращі медичні фахівці у галузі кардіології та хірургії серця з Києва.
  • Кому варто прийти на консультацію та як на неї записатись – читайте у матеріалі.

Уже невдовзі, 29 липня, до КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» приїдуть кваліфіковані спеціалісти з Інституту серця Міністерства охорони здоров’я України. Дітей консультуватимуть столичні кардіологи та кардіохірурги.

Можна отримати медичні поради щодо проблем у галузі:

— кардіології та інтервенційної кардіології;

Відео дня

— інвазивної електрофізіології;

— рентгендоваскулярної діагностики та лікування;

— хірургії серця і магістральних судин;

— судинної хірургії;

— трансплантології і поєднаних галузей;

— медичної реабілітації тощо.

Кому радять прийти на обстеження?

В умовах повномасштабного російського вторгнення колектив міської дитячої комунальної лікарня регулярно й невтомно працює над тим, аби маленькі містяни були здорові та щасливі. Саме тому запросили до свого закладу найкращих фахівців України у сфері кардіології.

– Консультації варто отримати малечі, яка має вроджені вади серця, або тим, хто потребує оперативного втручання вже після попередніх консультацій, або ж раніше прооперованим діткам, яким слід обстежитись у лікаря. Вам не треба їхати до столиці, достатньо всього лиш привести свою дитину до нашого медичного закладу у визначений час, – говорить медичний директор Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні Майя Голяк.

Пані Голяк розповідає, що у нашому місті є багато юних пацієнтів, яким після оперативного втручання призначені консультації кардіохірургів. Якщо батьки з дитиною через певні причини не змогли відвідати лікаря й відтермінували обстеження, 29 липня мають хороший шанс наздогнати упущене.

Після консультації буде можливість на місці домовитись з кардіологами Інституту серця про певні моменти щодо майбутнього лікування.

Київські фахівці з 9:00 до 18-19:00 (скільки буде потрібно) безоплатно консультуватимуть малечу за адресою: вулиця Федьковича, 16. Потрібен попередній запис.

Його можна здійснити за номером телефону: +380 96 20 81 722.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up