З 28 вересня почало діяти нове карантинне зонування: що потрібно знати?

З 28 вересня почало діяти нове карантинне зонування: що потрібно знати?

Після опівночі 28 вересня почало діяти нове епідемічне зонування. Міста Тернопіль та Бережани віднесено до "червоної" зони.
 

24 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 28 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Про це у своєму Telegram повідомив Міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

З 28 вересня “червоний” рівень епіднебезпеки діятиме у двох адміністративних одиницях - Тернополі та Бережанах.

Місто Київ перейшло до жовтої зони! 

Відео дня

Нагадаємо, минулого тижня до “червоного” рівня епідемічної небезпеки було віднесено 14 адміністративних одиниць, повідомляв очільник МОЗ. Зокрема на “червоному” рівні були місто Бережани, Заліщицький та Тернопільський райони. Крім того, 11 адміністративних одиниць в Україні, на територіях яких було встановлено “червоний” рівень на минулому засіданні Державної комісії з ТЕБ та НС, залишились на цьому ж рівні. Серед них - Збаразький район. А вийшли з “червоного” рівня міста Тернопіль, Чортків та Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський, Чортківський райони Тернопільської області.
 

Які обмеження будуть діяти з понеділка, 28 вересня у Тернополі та Бережанах

На засіданні державної комісії ТЕБ та НС за участю регіональної комісії Тернопільської області та представників місцевих органів влади вирішили, що з 00:00 28 вересня будуть діяти наступні обмеження:

 

  • посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення. Висадка дозволяється;
  • прийом відвідувачів установами культури, кафе, ресторанами, ТРЦ, спортивними центрами та іншими розважальними закладами (в тому числі кінотеатрами); заборонена робота закладів торгівлі, але з винятками.
  • Дозволяється торгівля продуктами харчування, паливом, засобами гігієни, ліками, медичними виробами, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом.
  • Також дозволено ведення банківської і страхової діяльності, медичної і ветеринарної практики, роботу АЗС, СТО, об'єктів поштового зв'язку та ремонт комп'ютерів;
  • заборонено відвідування соціальних або реабілітаційних установ. Крім установ, які надають соціальні екстрені послуги, роботи центрів обліку бездомних і так далі.
     

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Валерій Якимчук

    Дурнувата  і жадібна влада. Ніяк не нажеруться.
  • Юзьо Альфред

    раби...
  • Sava Sava

    Скільки можна терпіти цю владу продажну!! Люди треба щось робити!!
  • Марія Ушарук

    Вже задовбали .

    Жеворонко Олег reply Марія Ушарук

    Марія Ушарук Ось тут, приймають усі питання, побажання і пропозиції, пишіть туди, а не у Фб😁. https://moz.gov.ua/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up