Доставка у Тернополі: що під час карантину можна замовити прямо додому

Доставка у Тернополі: що під час карантину можна замовити прямо додому

Від моменту, коли в Україні оголосили карантин, все більше людей воліє залишитися вдома і не виходити зайвий раз на вулицю. Однак чи привезуть тернополянам їжу прямо додому, дізнавалися «20 хвилин».

Три тижні триватиме карантин, а це доволі довгий час. Якщо ж ви не хочете контактувати з людьми, але бажаєте час від часу порадувати себе чимось смачним, то варто вже задуматися про доставку з закладів.

"Доставка працює в штатному режимі"

Адміністратор «Файного міста» розповів нам, що доставка в них поки працює в штатному режимі. Чи буде вона працювати далі, він поки не знає, оскільки власники ще приймають рішення. Також нам сказали, що ціновий показник залишився на тому ж рівні, що і був.

Відео дня

Згідно з сайтом «Файного міста», мінімальна вартість замовлення на доставку повинна складати 200 гривень по Тернополю та 300 гривень – за межі міста. Вартість доставки: 30 гривень по Тернополю та 50 гривень – за межами міста. При замовленні в межах Тернополя на суму від 450 гривень та 500 гривень за межами міста, доставка буде безкоштовною. Кур'єрська служба в пабі «Файне місто» працює щодня з 11:00 до 23:30.

Замовити їжу можна на сайті сім’ї ресторанів Файне Місто в кілька кліків, через додаток, або зателефонувавши за телефонами:

098-055-77-11;

068-055-77-11;

0352-51-94-44.

У закладі «Суші-хата» нам також сказали, що служба доставки у них працює постійно. Мінімальна сума замовлення для доставки в цьому закладі складає 150 гривень. Також, згідно з їх сайтом, доставка працює з 11:00 до 22:00 та є безкоштовною по місту, а за місто складає 20 гривень.

Вартість самих продуктів приблизно на тому ж рівні, що і в інших магазинах Тернополя. Проте вам не доведеться виходити на вулицю, а саме замовлення ви можете оформити не встаючи з ліжка.

Зробити замовлення ви можете за номером одного з телефонів

 (035) 2-519-888;

 (098) 2-519-888.

В онлайн магазині продуктів COOP розповіли, що кількість замовлень, і їх об'єм зросли. Люди замовляють  одразу 3-4 пакети продуктів. Також нас запевнили, що ціна не змінилася.

Доставка в межах м. Тернопіль у інтернет супермаркеті СООР на суму, більше 200 грн, є безкоштовною, при умові замовлення на суму меншу 200 грн., коштує 50 грн.

Вартість доплати за замовлення вагою, вище 151 кг збільшується за розрахунком +18 грн за кожні 10 кг перевищення.

При замовленні більше, ніж 50 одиниць одного й того самого товару, з вами обов'язково зв'яжуться для уточнення його наявності та механізму оплати: якщо в супермаркеті не буде необхідної кількості товару й потрібна буде спеціальна поставка, треба буде зробити передоплату.

При замовленні товарів підакцизної групи (алкоголь, тютюн) на суму від 9000 грн з покупцям обов'язково зв'яжуться для уточнення його наявності та механізму оплати: для резерву товару та спеціальної доставки необхідно буде внести 50% передоплату.

Вам потрібно зробити декілька окремих замовлень (на різні чеки), але ви хочете, щоб вони були об'єднані в одну доставку: при оформленні доставки, що складається з декількох, але не більше трьох, замовлень на одну адресу, на одне вікно доставки та з одного магазину -  вартість доставки буде розраховуватись як для одного замовлення, що також включає в себе сукупну вагу по усім замовленням.

Кур'єрська служба залишає за собою право відмінити замовлення у випадку неможливості його доставки (паводки, землетруси, катаклізми, складна транспортна ситуація у місті, або якщо адреса пункту доставки знаходиться в зоні, до якої неможливо під'їхати на автомобілі ближче ніж в радіусі 50 метрів). У випадку відміни замовлення, Клієнт може самостійно повторити замовлення на сайті.

Оплатити можна готівкою під час отримання зібраного кошика, на основі загальної суми замовлення по чеку, або ж банківською картою: при самовивозі або при розрахунку онлайн на сайті. Розраховуватись банківською карткою на сайті не можна за підакцизні товари (тютюнові вироби, алкогольні напої). Ви можете оформити такі товари окремим замовленням та оплатити готівкою.

Доставка води також можлива. Безкоштовну доставку питної води в Тернополі пропонує «Еко сервіс». Ви можете замовити  бутель звичайної очищеної води за 55 гривень, або бутель йодованої води за 58 гривень.

Доставка працює з понеділка по п'ятницю з 8 до 17 години, а також в суботу з 8 до 13 години.

Якщо ви бажаєте оформити доставку, телефонуйте за одним з номерів:

0352 42 39 58;

067 675 24 64.

Також доставку води пропонує фірма «Роксолана». Компанія доставляє свою продукцію в будь-яку точку міста Тернополя та приміських районів, 6 днів на тиждень, крім неділі. Варто лише зателефонувати за номером 067 350 54 09 та обрати зручний для вас час доставки води.

Якщо у вас є дитина і ви не бажаєте виходити за можі свого дому, то ви можете запросто замовити пеленки, підгузники харчування та багато-багато іншого в інтенерт-магазині "Доставка підгузників Домашній магазин". 

Там знайдуться товари для діток різного віку. Доволі великий вибір дозволить вам обрати товари, які вам по кишені.

Графік роботи:
з понеділка по п'ятницю з 9 до 19 години, а також в суботу з 9 до 17 години.

Як працюють сервіси доставки за кордоном

Європейські та американські стартапи з доставки їжі на замовлення додають можливість безконтактної» доставки у відповідь на пандемію COVID-19.

Тепер кур’єри можуть привозити їжу буквально під двері та лишати її там, виключаючи необхідність контактувати з людьми. У Китаї служби доставляли так їжу протягом минулого місяця.

Опцію «безконтактної» доставки вже мають великобританський сервіс Deliveroo та європейський Glovo.

У Deliveroo, опікуючись безпекою своїх працівників, які здійснюють доставку, замовляють дезінфікуючі засоби для водіїв та створили спеціальну служби підтримки, що буде відповідати на будь-які запитання водіїв щодо інфекції. Також в сервісі зазначили, що будуть реагувати у випадку виявлення COVID-19 у водіїв.

Всі витрати на лікування кур’єрів та лікарняні будуть сплачені протягом 14 днів з багатомільйонного фонду, згідно з законодавством Великобританії.

У іспанському сервісі Glovo також повідомили, що з 12 березня запроваджують «безконтактну» доставку та скасовують для кур’єрів необхідність отримувати мобільний підпис від замовника.

Італія, що найбільше постраждала від європейського спалаху коронавірусу, тепер є одним з найбільших ринків Glovo.

У сервісі Uber Eats повідомили, що працюють над тим, щоб повідомити клієнтів про існуючу можливість комунікувати з постачальниками через додаток, де вони зможуть лишати конкретні вказівки кур’єрам щодо того, де і як вони хотіли б отримати доставку – наприклад, залишити коментар «залишити біля дверей» або «залишити у вестибюлі».

А ви користуєтеся доставкою під час карантину? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up