Журналісту «20 хвилин» треба допомога. Запрошуємо вас на благодійний виступ 4 червня

Журналісту «20 хвилин» треба допомога. Запрошуємо вас на благодійний виступ 4 червня
  • Наша редакція організовує благодійний музичний виступ, аби придбати авто на потреби підрозділу, у якому служить наш колега-журналіст.
  • Дійство відбудеться 4 червня о 16:00. Локація – центр міста, біля пам’ятника Соломії Крушельницькій. Просимо Вас прийти та підтримати нашу ініціативу, а ще – послухати всіма знані українські та іноземні пісні у виконанні Сергія Коваля та Катерини Ониськів – творчого дуету з Гусятина.

Журналіст «20 хвилин» та газети воєнний час змінив диктофон на військову форму та виконує завдання на передовій.

Його бойовому підрозділу терміново потрібно передати автомобіль.

Відео дня

Заручившись підтримкою ініціативних тернополян, ми вже знайшли ось такий пікап Mitsubishi L 200. Наразі для його купівлі не вистачає 40 тисяч гривень.

Саме тому редакція влаштовує благодійний виступ живої музики, щоб зібрати необхідну суму для придбання автівки на фронт.

Хто виступатиме?

Для Вас співатимуть Сергій Коваль та Катерина Ониськів – креативний та юний дует музикантів з Гусятина, котрі неодноразово збирали цілі аншлаги слухачів та своїм талантом фінансово підтримували Збройні Сили України.   

Про них ми вже писали в окремому матеріалі. Ще у перші воєнні дні Сергій та Катерина зрозуміли, що музика дає їм можливість робити людей трішки щасливішими, а ще допомагати нашій армії!

Поки хлопці захищають наше мирне небо й майбутнє – ми повинні всіляко їх мотивувати, у тому числі й коштами для певних потреб бійців.

Читайте також: «Наближаємо перемогу!» Як музичний дует з Гусятина збирає кошти для ЗСУ

Орієнтовна тривалість концерту – 2-2,5 години.

– Репетирували наш виступ ми довго, трепетно підбирали репертуар, бо хотілось, аби тематика й стиль пісень були гармонійними. Тому впевнені, що кожному сподобається й Ви проведе час дійсно приємно! – каже Сергій Коваль.

Гусятинські музиканти виконуватимуть кавер-версії популярних українських та зарубіжних пісень, а також авторські композиції під акомпанемент гітари та національного інструменту – бандури.

Де і коли проходитиме концерт?

Локація – центр Тернополя, біля пам’ятника Соломії Крушельницькій.

Коли: о 16:00 початок виступу Сергія Коваля та Катерини Ониськів.

Журналісти «20 хвилин» з перших днів війни воюють на інформаційному фронті, намагаються бути на максимум корисними для тернополян, висвітлювати важливу й потрібну інформацію, розповідати про наших Героїв.

Наш колега (не вказуємо персональних даних з міркувань безпеки) тепер перебуває на службі у ЗСУ. Він став армійцем, котрий без вагань виконує поставлені завдання у зоні бойових дій та робить усе можливе, аби пришвидшити перемогу над ворогом!

Ми сподіваємось, що саме Ви підтримаєте нас: прийдете, аби наживо послухати популярну музику й зробите свій внесок у купівлю автівки для військового підрозділу нашого колеги. З Вашою допомогою він зможе швидше повернутися додому й знову стати частинкою нашого дружного та крутого колективу!

Якщо не маєте змоги в живому режимі відвідати концерт Сергія та Катерини, наші журналісти висвітлюватимуть його у прямому ефірі на Фейсбук-сторінці.

Лінк на неї додаємо: https://www.facebook.com/te20minut

До стріму буде прикріплено номер карти, на який ми збираємо кошти на авто, а також електронна пошта для платежів через Pay Pal.

Картка: 5168757406601627 (Іноземцева Юлія Ігорівна).

PayPal: [email protected].

Ми з нетерпінням чекаємо на концерті кожного з Вас і сподіваємось, що не тільки отримаєте задоволення, а й допоможете нашому журналісту!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up