Партнер рубрики Події

Діти з Чорткова наколядували для ЗСУ понад 40 тисяч гривень

Діти з Чорткова наколядували для ЗСУ понад 40 тисяч гривень
  • Вихованці недільної школи чортківської Церкви Святої Покрови та школярі з села Біла на Чортківщині зібрали кошти для наших захисників. Діти ходили від дому до дому на Різдвяні свята і прославляли народження Спасителя колядками.
  • Що купили для бійців Збройних Сил за гроші, виручені від своїх виступів – читайте далі.

Про активних дітлахів повідомили на Фейсбук-сторінці Чортківська міська рада.

Зокрема, малеча з храму колядувала по всьому місту, щоб допомогти військовикам Збройних Сил України. За щедру коляду – адже назбирали аж 18 300 гривень – діти вирішили придбати необхідну амуніцію для воїнів на передовій.

Разом із художнім керівником недільної школи Наталією Колодюк та священником храму отцем Андрієм Левковичем 13 січня малеча передала до оперативного штабу, що діє при Чортківській міській раді такі речі: 4 пари тактичних рукавиць, 2 пари наколінників, 4 ліхтарі, 3 штуки зимових бушлатів, пару берців, тактичні штани й пару рукавиць. Діти молодці! За ними майбутнє України!

Відео дня

– Разом до перемоги! Нам є за що боротися! – написали від Чортківська міська рада.

Білівський опорний заклад загальної середньої освіти теж долучився до благодійної коляди. 

Хлопці та дівчата заробляли кошти для потреб військових ЗСУ із Чортківської громади. На зібрані 25 087 гривень вони придбали найнеобхідніше: бушлати, штани, берці, рукавиці тощо.

Із таким надійним тилом перемога обов’язково буде за нами!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up