Разом рятуємо дитячі життя: зворушливі історії 2021-го року

Разом рятуємо дитячі життя: зворушливі історії 2021-го року
  • Там, де навколо маленьких дітей об’єднуються тисячі добрих сердець — трапляються дива. І в цьому пересвідчились читачі «20 хвилин», які в минулому році долучились до збору коштів на порятунок дитячих життів. 
  • Розповідаємо світлі історії малюків з Тернопільщини, яким ми разом допомагали у минулому році.

Хтось з цих крихіток завдяки вам має шанс на щасливе дитинство. Хтось вже навіть отримав омріяне лікування, хтось лише на початку шляху, і ваша підтримка незамінна. Розповідаємо історії крихіток, які не зважаючи на юний вік, змушені боротись за свої життя і ви їм в цьому допомагаєте. 

Максимчик виграв укол за два мільйони 

У маленького Максимка Антонишина з Тернополя виявили СМА другого типу. Коли малюку було чотири місяці, батьки звернули увагу, що їх дитина не спирається на ніжки та одразу звернулися до лікаря. Кошти на найдорожчі в світі ліки  йому збирали усім світом.

Відео дня

16 вересня у другій половині дня родині Антонишиних повідомили представники компанії виробника ліків, що вони перемогли у лотереї.

 — Дізнавшись цю прекрасну новину, я не могла стримати сліз радості. Уявила відчуття батьків і зрозуміла, що ми всі разом не даремно об'єдналися заради дитячого життя, — написала на стронці збоу допомоги мама хлопчика 17 вересня. — Наш Максимко  виграв  укол, вартістю 2,3 млн доларів. А грошима, які були зібрані на його укол, я переконана, буде врятовано ще не одне дитяче життя!

Кошти, які волонтери встигли зібрати до щасливої новини, батьки передають на лікування інших діток. 

Історія хлопчика у матеріалах  Допоможіть Максимку Антонишину одужати від рідкісної хвороби

 

Артемчику зі СМА ще потрібна ваша допомога 

5-річний Артемчик Шкандюком з села Токи теж об’єднав добрі серця довкола своєї історії. У хлопчика Спінально-м’язова атрофія 2 типу.  Щоб одужати йому потрібен препарат Еврісді. Загальна сума Збору 6 млн.грн!

Зараз волонтерам вдалось зібрати майже половину з потрібної суми. 

Про хлопчика ми розповідали в матеріалі тут

— Від всієї душі вкотре просимо ,щоб ви - добрі люди не залишали нас на одинці у цій важкій боротьбі за життя нашого синочка. Допоможіть нам ,щоб Артемчик в майбутньому зміг кожного року вірити в диво і чекати приходу Святого Миколая, а ми будемо щиро вірити що чудотворний Миколай зможе зцілити наше дитятко. Ви дуже нам потрібні, —  написала на сторінці збору допомоги мама хлопчика.  

Артемчик уже розпочав прийом необхідних для одужання ліків, але усієї суми на лікування ще немає. Збір коштів досі триває, тож залишаємо нижче реквізити для допомоги. 

ПриватБанк

4149 4991 3929 7285 Шкандюк Галина Ігорівна

 

Гонка в боротьбі за життя 

Триває збір коштів для порятунку життя маленького Артемчика Гудими з Тернопільщини. У хлопчика, якому майже три рочки атипова пухлина головного мозку. 

Його історію ми розповідали  матеріалі Життя Артемчика залежить від грошей: у 2-річного тернополянина виявили рак мозку. Відлік іде на дні

Зараз хлопчик знаходиться на лікуванні в Ізраїлі.

— Гонка заради спасіння життя нашого хлопчик. Ось такими словами я можу описати стан, в якому знаходжусь останні 3 місяці...Відчуття, коли ти боїшся втратити час...Коли ти боїшся, що не встигнеш зібрати потрібну суму, що прийде рахунок з клініки, а тобі не буде чим оплатити і лікування твоєї дитини одразу призупинять, адже тут працює "закон" : хочеш врятувати дитині життя — оплачуй кошти за кожну процедуру, — написала мама Артемчик Марія Гудима. 

Ви можете допомогти Артемчику.

ПРИВАТБАНК (гривня)

5169 3600 1638 6090 (Марія Гудима)

Збір коштів для маленької Олівії закрито 

19 серпня, на свято Спаса, в маленької Олівії Зубик виявили гостру мієлоїдну лейкемію, що в народі називають раком крові. Батьки дівчинки були шоковані таким діагнозом.

Про крихітку ми розповідали в матеріалі 4-місячна Олівія, в якої рак крові, вже на лікуванні в Туреччині. Допоможіть сім`ї зібрати кошти

Завдяки небайдужим, серед яких і наші читачі, кошти для операції вдалось зібрати досить швидко.
— Завдяки Вам, небайдужі серцем та добрі душею люди, які протягнули нам руку допомоги, ми пройшли  шлях збору коштів трішки більше місяця! Ця дорога здавалась не реальною, але Ви — неймовірні, і ми подолали її разом. В єдності —сила! — пише мама Олівії Оксана Зубик.

Дівчинка зараз на лікуванні за кордоном, але її боротьба за життя лише починається.
— Ми перегортаємо цю сторінку нашого і життя та продовжуємо далі нашу боротьбу з хворобою! Попереду не легкий шлях, але завдяки вашій підтримці та щирим молитвам ми будемо зосередженні лише на здоров'ї та лікуванні нашої донечки! Ми зробимо все можливе, щоб Олівія одужала, адже ми не маємо права здаватися! Також, я хочу закликати усіх людей не бути байдужими, коли десь у стрічці ви побачите пост про збір коштів на лікування, пам'ятайте, що ваші 20, 50 чи 100 гривень можуть врятувати чиєсь життя, — пише Оксана Зубик. 

Жінк просить небайдужих про молитву за швидке одужання Олівії. 

Об’єднались довкола порятунку Юліанки 

Маленька Юліанка Данилишин з Тернополя бореться із раком крові. Дитині потрібна термінова трансплантація кісткового мозку.

Історію маленької Юліанки ми розповідали в матеріалах Ми боремось за життя донечки: батьки 10-місячної Юліанки з Тернополя просять про допомогу

Наші журналісти долучились до волонтерів, які допомагають Юліанці, та разом з читачами нашого видання будуть підтримувати крихітку аж до закриття повної суми.

Наразі дівчинка на лікуванні в столичній клініці Охматдит. За два місяці збору уже вдалось зібрати майже половину потрібної суми. 

Напередодні свята Миколая волонтери створили для дівчинки віртуальний мішок подарунків. Ви можете подарувати дитині найцінніше  — щасливе майбутнє.  

Щоб подарувати дитині підтримку, прейдіть за посиланням https://help-juliana.netlify 

Реквізити для допомоги 

PrivatBank 5457082226676075 Данилишин Ірина (мама Юліанки)

телефон тата Юліанки 0671383235 Іван

Не будьте байдужі до доль крихіток. Вони потребують вашого милосердя та підтримки. І нехай в новому 2022-му році будуть лише новини про одужання малюків. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up