Тернопільська студентка збирає кошти для потреб взводу пораненого командира. Дівчина просить містян про допомогу!

Тернопільська студентка збирає кошти для потреб взводу пораненого командира. Дівчина просить містян про допомогу!
  • Юлія навчається на спеціальності «Журналістика» в ТНПУ імені Володимира Гнатюка. Зараз дівчина збирає кошти для взводу свого друга-військового та просить тернополян доєднатися до доброї справи.
  • Будь-яка сума є важливою, навіть 10 гривень впливають на результат та пришвидшують нашу перемогу над російськими окупантами.

Денису 21 рік і він родом з Донецької області. З дитинства мріяв бути військовим та боронити Батьківщину від ворогів. Цього року юнак успішно закінчив навчання в Львівській академії сухопутних військ та очолив взвод 15 окремого гірсько-штурмового батальйону 128 бригади.

Повну історію захисника Дениса можна прочитати за цим лінком: https://gluzd.org.ua/articles/ia-zbyvsia-z-liku-skilky-raziv-mih-zahynuty-istoriia-21-richnoho-komandyra/. Авторкою матеріалу є талановита студентка Юлія з нашого педагогічного університету. Вона особисто поспілкувалась з бійцем, активно йому допомагає й тепер звертається до небайдужих тернополян.

Відео дня

Три місяці тому Денис отримав перше поранення. Без вагань відмовившись від лікарняного, він повернувся до побратимів на фронт. Нещодавно бійця вдруге поранили. Хлопці залишилися і без командира, і без машини, яку теж пошкоджено (її Денис купив собі за місяць до вторгнення).

Денис хоче якнайшвидше повернутися на передову. І зробить це, як тільки но одужає. Командир гірсько-штурмового взводу каже, що воюватиме до перемоги або загибелі. Поки відновлюється, юнак шукає можливості забезпечити свою роту найбільш необхідним — дроном, бо це очі наших військових, відповідно, захист та зброя, і автівкою, бо на більше ніж 100 осіб немає жодної.

– На фронт я взяв свою машину, вона і врятувала мені життя останнього разу. Ми використовували її, щоб підвезти їжу, воду, боєприпаси, евакуювати поранених. Тепер машини немає, і я не знаю, як будемо без неї. Також дуже потрібен дрон, щоб знати, де ворожа техніка. Тоді ми зможемо нищити її та вбивати кацапів. Не купивши черговий раз пиво чи інший алкоголь, можна дати гроші на армію, щоб ми могли зробити більше, – говорить 21-річний командир Денис.

Допомогти Денису та його побратимам можна за реквізитами:

  • ПриватБанк: 5169360019037195 — Самофал Денис Вікторович.
  • Монобанк: 5375411417363608
  • PayPal: [email protected]

Часу обмаль! Навіть найменша сума може допомогти хлопцям!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач76

    Так дайте ті машини які містом їздять ,думаю без потреби
  • Maria Vusotzka

    !!!

keyboard_arrow_up