Всі селом на Шумщині збирають кошти на пікап для Захисників. Скільки грошей потрібно?

Всі селом на Шумщині збирають кошти на пікап для Захисників. Скільки грошей потрібно?
  • Вже майже рік Україна та наші військові борються з ворогом на сході держави. У складі 110 окремої механізованої бригади на передовій воюють кілька хлопців із одного з сіл Шумщини.
  • До редакції «20 хвилин» звернулись їхні односельчани. Наразі Захисникам потрібна допомога – кошти на придбання автомобіля. Вони просять усіх небайдужих долучитись до збору!

Майже 12 місяців триває повномасштабне російське вторгнення в Україну, і понад 9 років – російсько-українська війна. Впродовж усього цього часу українці як можуть допомагають Збройним силам перемагати ворога. Чимало людей долучились до волонтерства, інформаційного фронту або підтримують армію фінансово. Зараз це вкрай важливо, адже чим більше амуніції та техніки мають наші військовики – тим ефективніше вони долають сили окупанта, і тим більше українських воїнів повернуться додому неушкодженими.

До наших журналістів написали мешканці одного з населених пунктів Шумської громади. Там усім селом збирають кошти на пікап для хлопців-односельчан, які наразі захищають рідну землю на Авдіївському напрямку. Збором займається активіст Олег Бальчос.

– Автомобіль необхідний для наших товаришів із села, які виконують бойові завдання у складі 110 окремої механізованої бригади. Машина потрібна в першу чергу для розвідки. Аби придбати її, потрібно приблизно 2500$. Решту грошей зберемо власними силами. Аби односельчани могли пересуватись на бойові завдання, хочемо купити повнопривідний пікап 4*4, – каже чоловік.

Відео дня

Автомобіль буде переданий напряму на фронт, де перебувають хлопці з Шумщини. З міркувань безпеки ми не подаємо особистої інформації про військових, не розповідаємо їхні історії за їхнім же проханням. Адже ворог щодень моніторить український інформаційний простір, вишуковує «слабкі» місця. Однак, всі дані є у редакції «20 хвилин». Хлопці запевнили, що буде користуватись автівкою уся їхня 110 ОмБр. Машина їм дуже допоможе далі тримати оборону і захищати наш спокій.

– Ми розуміємо, що наші земляки – не Притула, але просимо долучитись до збору грошей на машину. Воюємо на Авдіївському напрямку, щодня маємо втрати. Ми будемо вдячні завдяки Вам ще краще виконувати бойові завдання по захисту України! – такі слова передали нам Воїни.

Він у свою чергу обіцяє – про кожну зібрану гривню обов’язково відзвітує. У кінці збору чоловік обов’язково опублікує фото автомобіля, який закупили для військовиків. За фінансовою підтримкою до жителів Тернопільщини звертається й пані Марія (прізвище не вказуємо). Її чоловік служить у складі 110 окремої бригади. Розповідав коханій, що машиною виїжджатимуть у розвідку. Крім нього, на фронті, у цій же бригаді воюють інші односельчани Марії. Тому зараз кошти на автомобіль дійсно збирають усім селом. Хто скільки може – гривню, п’ять чи сотню – донатить! Пані Марія понад усе хоче, аби чоловік повернувся додому живим і неушкодженим, до неї, до дітей, родини... 

На світлині - чоловік пані Марії та його побратим

Реквізити для допомоги хлопцям з Шумської громади прикріплюємо: номер банківської карти – 5363 5420 9397 0284 (Бальчос Олег Володимирович). Кожна Ваша гривня – крок до Перемоги!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up