«Здаватись просто не маю права» – мама 4-місячної Олівії, у якої виявили рак крові. Допоможіть!

«Здаватись просто не маю права» – мама 4-місячної Олівії, у якої виявили рак крові. Допоможіть!
  • При здачі крові маленької Олівії на гемоглобін, у дитини виявили бласти, які вказують на страшний діагноз – гостру мієлоїдну лейкемію, що в народі називають раком крові.
  • «Ми зробимо все, щоб наша донечка була здорова. Це дуже страшно, коли хворіють маленькі, ні в чому невинні діти. Не бажаю нікому і ніколи подібного», – каже мама дівчинки.
  • Лікування в Ізраїлі, де дітей виліковують від такої хвороби, вартує 200 тисяч доларів. Ці ж гроші для звичайної української сім’ї Тараса і Оксани Зубиків – батьків Олівії непідйомна сума. 

 

4-місячна Олівія зараз знаходиться у відділі реанімації в Тернопільській дитячій лікарні під крапельницями цілодобово. 19 серпня, на Спаса, у дівчинки абсолютно випадково виявили злоякісні клітини у крові. Діагноз підтвердився і в «Охматдиті» – гостра мієлоїдна лейкемія, рак крові. Батьки дівчинки у колосальному стресі, але не здаються: всіма силами намагаються за лічені дні дати своїй крихітці шанс на здорове життя.

 Журналістка «20 хвилин» поспілкувалася з мамою дівчинки Оксаною Зубик. 

  • <

    Відео дня
    /li>

Проблемою є й те, що дитина знаходиться цілодобово під крапельницями. А це, за словами мами, ускладнює її звичайне транспортування будь-куди. Лікарі рекомендують транспортувати дитину санітарним літаком із медичним супроводом, аби їй по дорозі змогли капати. А це коштує шалені гроші, які вводять батьків дівчинки в ступор, адже це непідйомні для їхньої сім’ї суми: саме лікування за кордоном орієнтовно коштує 200 тисяч доларів. 

Батьки дитини зорієнтовані на лікування в Ізраїлі, адже чули багато позитивних відгуків від знайомих про вилікування дітей саме там. Мама дівчинки каже, якщо вони поїдуть за кордон лікувати дитину – шанс є, якщо ж залишаться в Україні – невідомо. 

Реквізити

Приват Банк:

Зубик О.В.

5168745104555179

Монобанк

Зубик Т.В.

5375 4141 3167 7576

PayPal

[email protected]

З позначкою «для Олівії»

WesternUnion, Money Gram, RIA

Zubyk Taras, Ukraine

Реквізити перевірені редакцією. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Tetiana Yosipenko

    🙏🙏🙏
  • Alessia Palytsia

    ++++++++++++
  • Nadiia Pelekhata

    +++++++
  • Olia Pylypiv

    🙏++++++++

keyboard_arrow_up