Атовець, якого жорстоко побили на Лановеччині, вже почувається краще

Атовець, якого жорстоко побили на Лановеччині, вже почувається краще

Учасника бойових дій Олександра Цюха з Лановеччини, якого жорстоко побили четверо нападників, вже виписали з лікарні. Чоловік почувається краще, проте його у вересні ще чекає серйозна операція. Тому допомога на лікування потрібна і надалі.

- Він пролікувався 11 днів в неврології міської лікарні №3 у Тернополі. Медики підняли його на ноги, - розповідає батько Олександра Василь Цюх. - 2 серпня його якраз виписали з лікарні. Зараз Сашко дома, п’є ліки. У вересні йому робитимуть ще одну операцію зі встановлення пластини у голові.

Нагадаємо, 31-річного Олександра Цюха побили в ніч на 28 червня біля зупинки в селі Якимівці. Чоловік з важкими травмами потрапив до реанімації Лановецької райлікарні. У нього була відкрита черепно-мозкова травма, забій склепіння головного мозку з епідуральною та субдуральними гематомами справа, перелом склепіння та основи черепа справа. До побиття чоловіка причетні четверо осіб. Зараз вони перебувають під домашнім арештом. Триває розслідування кримінального провадження.

Відео дня

- В Ланівцях Сашкові вже зробили одну операцію. Він 4 дні він пролежав в комі, 2 тижні провів у реанімації в ланівцях. Потім його перевели до Тернополя, - розповідає Василь Цюх.

Зараз Сашко лікується вдома, через травми голови у нього порушений зір. Проте батьки надіються, що після операції синові стане легше.

До слова, Олександр Цюх був призваний під час 4-ї хвилі мобілізації. Служив водієм-механіком у танкових військах 28 бригади. У серпня 2015 року дислокувався біля Курахового. Більше року прослужив в АТО. Після демобілізації повернувся на попередню роботу – працював водієм таксі.

Довідка

Сашко Цюх продовжує лікування, на медикаменти постійно потрібні кошти. Якщо ви маєте можливість допомогти, гроші можна перерахувати на картковий рахунок у ПриватБанку: 5168 7573 2491 7998, одержувач батько, Цюх Василь Петрович.

Перерахунок готівки через інші українські банки: Отримувач платежу Приватбанк, МФО 305299, код 14360570, рахунок отримувача 29244825509100, призначення платежу: для поповнення картки 5168 7573 2491 7998, Цюх Василь Петрович.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up